... všetko o BMW ...

najar tam daj ur cite mpacket, na tuto farbu to je nutnost ! upltrastrasne zimaky dufam vymenis za nejake schopne letne, keby leskle strieborne 162 ako si mal na tom ciernom, tak to neni vobec krok vedla. iDrive profesional si az tak vyuzival ? mne sluzil len na navi a nazvy pesniciek na cd...iny vyznam to nema...jedine ze to vyzera pekne a dodava to trocha luxusu do auta.
  najar tam daj ur cite mpacket, na tuto farbu to je nutnost ! upltrastrasne zimaky dufam vymenis za nejake schopne letne, keby leskle strieborne 162 ako si mal na tom ciernom, tak to neni vobec krok vedla. iDrive profesional si az tak vyuzival ? mne sluzil len na navi a nazvy pesniciek na cd...iny vyznam to nema...jedine ze to vyzera pekne a dodava to trocha luxusu do auta.
 len to tak vyzera...inac tymto autom som si troska zavaril...skoro kazdy den sa vyskytne nova chyba...aspon je servis na naklady predajcu....particle filter....odislo centralne zamykanie - neda sa zamknut ani otvorit auto,len soferove dvete atd...proste starosti a starosti
 len to tak vyzera...inac tymto autom som si troska zavaril...skoro kazdy den sa vyskytne nova chyba...aspon je servis na naklady predajcu....particle filter....odislo centralne zamykanie - neda sa zamknut ani otvorit auto,len soferove dvete atd...proste starosti a starosti  

JozefSvob napísal:Velmi zla kupa...uz som ju olutoval. Auto som bol dnes vratit do KN a mam naspat peniaze...pan zabudol spomenut ze je cely motor neutesneny a turbo je derave takze si to vyzadovalo velku investiciuu - rozhodol som sa auto vratit. Mam teraz vyhliadnute toto : http://bmw-rad-3.autobazar.eu/325ix-m-p ... 72781.html
 to strieborne vyzera super ! exterier uz len ine kolesa...a interier je absolutne perfektny....len tym KM nejako absolutne neverim
   to strieborne vyzera super ! exterier uz len ine kolesa...a interier je absolutne perfektny....len tym KM nejako absolutne neverim   a bacha teraz na ten motor...
 a bacha teraz na ten motor...