Piatok, 24. Decembra 2010, 13:33
To s tym konektormi viem a aj toto ze potrebujem bez DPS cize bez potreby zosilnovaca.
Ja mam kazetove Reverse, najzakladnejsie ani CD menic nepodporuje. Chem ine aby som si mohol dat CD menic, ci uz bude kazetove alebo CD to az tak nezalezi. Nechcem MID panel lebo mam KOM budiky a aj by trebalo kodovat, lebo existuje MID urcena pre KOM (ma vynechanu funkciu BC) ale pochybujem ze by som taku zohnal, potom je tam problem s vypadanymi pixelami...... proste zbytocne zlozite, nakladne.
Staci mi Business s IRIS (cize mali displej).
Hlavne chcem vediet, ci je mozna takato zamena aku chcem urobit bez neakych velkych komplikacii? Tiez ci nahodou nebude treba kodovat diagnostikou (predsa vsetko komuniku cez K-BUS).
Teiz som pozeral vo WDS, ze je tam neaka mala zmena v antene, ze je tamnieco navyse a je pridane napajanie anteny od radia (antenna supply - diversity antenna), podla toho to moje doterajsie radionema, ale ja verim ze antenny zosilnovac neako musi byt napajany. Takze ci bude treba menit aj ten antenny zosilnovac alebo moze byt ten povodny