... všetko o BMW ...
 ... lenže prišlo 17teho a písal som chlapcovi, že ako sa dohodneme no neodpisoval... hlava mi hneď klesla, celý deň som čakal kedy mi konečne odpíše.. no potom večer už odpísal
... lenže prišlo 17teho a písal som chlapcovi, že ako sa dohodneme no neodpisoval... hlava mi hneď klesla, celý deň som čakal kedy mi konečne odpíše.. no potom večer už odpísal   ... prišlo 18teho a vyrazili sme s kamošom do Popradu.. tam sme sa stretli... previezli sme sa.. podpísali zmlúvy... Už šťastný ako decko
 ... prišlo 18teho a vyrazili sme s kamošom do Popradu.. tam sme sa stretli... previezli sme sa.. podpísali zmlúvy... Už šťastný ako decko  ... Cesta naspäť domov bola trochu dlhšia ako inokedy keď som šiel z Popradu...
... Cesta naspäť domov bola trochu dlhšia ako inokedy keď som šiel z Popradu...  ... Prvý stret so zadným náhonom som mal niekde na diaľnici keď spolujazdcovi trebalo čurať
... Prvý stret so zadným náhonom som mal niekde na diaľnici keď spolujazdcovi trebalo čurať  tak som zahol na odpočívadlo len som kúsok viac pridal ako by som mal
 tak som zahol na odpočívadlo len som kúsok viac pridal ako by som mal  , auto mi stočilo, ja smrť v očiach kamarat smiech... nebolo mi všetko jedno nakoľko predomnou boli zvodidla a zamnou šanc, do ktorého by som teda spadnuť nechcel
, auto mi stočilo, ja smrť v očiach kamarat smiech... nebolo mi všetko jedno nakoľko predomnou boli zvodidla a zamnou šanc, do ktorého by som teda spadnuť nechcel  ... vtedy som dal nohy z pedálov preč a vytočil volant... chvala bohu sa to vyrovnalo
... vtedy som dal nohy z pedálov preč a vytočil volant... chvala bohu sa to vyrovnalo  ... Druhý stret už bol iný nie s náhonom ale brzdami keď som zastavoval na zastávke aby sme sa vymenili s kamarátom aby cestu domov už odkrútil on lebo som mu to sľúbil... lenže nebol som zvyknutý na nové brzdy
... Druhý stret už bol iný nie s náhonom ale brzdami keď som zastavoval na zastávke aby sme sa vymenili s kamarátom aby cestu domov už odkrútil on lebo som mu to sľúbil... lenže nebol som zvyknutý na nové brzdy  veľmi som ich zatlačil no auto išlo ďalej
 veľmi som ich zatlačil no auto išlo ďalej  ... pri zastávke bol taky nános snehu ktorý už zrzol takže som auto dal na podbeh
... pri zastávke bol taky nános snehu ktorý už zrzol takže som auto dal na podbeh  ... vycúval som.. a hneď sme pozerali čo sa stalo... no prišli sme na to, že spodná časť blatníka už aj tak držala na pekné slovo... potom už cesta domov bola celkom v pohode :-)... po dorazení do Košíc sme s kamošom zacítili nejaký čudný zápach ako keby horeli brzdy.. no neviem nejako som to neriešil :/.. ale už musím povedať, že to už prestalo... teraz mám z auta už len radosť radosť a radosť
... vycúval som.. a hneď sme pozerali čo sa stalo... no prišli sme na to, že spodná časť blatníka už aj tak držala na pekné slovo... potom už cesta domov bola celkom v pohode :-)... po dorazení do Košíc sme s kamošom zacítili nejaký čudný zápach ako keby horeli brzdy.. no neviem nejako som to neriešil :/.. ale už musím povedať, že to už prestalo... teraz mám z auta už len radosť radosť a radosť  ...
... podľa vinka na nete som našiel, že je to 90
 podľa vinka na nete som našiel, že je to 90  a chlapec mi povedal, že je to 92
 a chlapec mi povedal, že je to 92  takže kľudne si vyberte čo vám vyhovuje
 takže kľudne si vyberte čo vám vyhovuje 
 ... ale kw tam mám z 1,6tky
... ale kw tam mám z 1,6tky okrem elek. zrkadiel.. ešte ani hodinky tam nemám
 okrem elek. zrkadiel.. ešte ani hodinky tam nemám  
  ...
...  , zadné čelo nejak špeciálne prerobené, chytené hrdzou, a lakovačka je tam katastrofálna, samí pomarančový sad. :-) No nevadí to sa zrobí na jar [dúfam]
, zadné čelo nejak špeciálne prerobené, chytené hrdzou, a lakovačka je tam katastrofálna, samí pomarančový sad. :-) No nevadí to sa zrobí na jar [dúfam]

z volantu už ta divná vec je preč
 z volantu už ta divná vec je preč  .. ešte počas cesty domov som to otrhoval :)
.. ešte počas cesty domov som to otrhoval :)

a ISO alebo M podnáraznik
 a ISO alebo M podnáraznik 

johnyfly1 napísal:co si to mal na objektive za tvora?
 takže neviem... keď bude čas a chuť tak porobím aj ja nejaké fotky
 takže neviem... keď bude čas a chuť tak porobím aj ja nejaké fotky 

... ale určite prídem ak nejaký bude
... ale určite prídem ak nejaký bude 

bomfi napísal:a chcel by som sa opýtať, to že sa mi kývu stretávacie a aj diaľkové svetla je z dôvodu, že je utrhnutí nejaký držiak alebo len uvoľnená nejaká šruba ?
 su nejake v zasobe ked bude treba.
 su nejake v zasobe ked bude treba.
 taky 1.8 , papíry z chromáka , auto plasták s motorem z chroma
 taky 1.8 , papíry z chromáka , auto plasták s motorem z chroma  much tam bylo víc jak na psím hovně ale spokojenej člověk byl
 much tam bylo víc jak na psím hovně ale spokojenej člověk byl