... všetko o BMW ...
sili napísal:Momentalne je zima a kolko BMW vidis na cestach? Ja celkom dost.
Ad. "Kozeny interier by som si do auta nedal." Toto hovoria ludia, ktori na ten kozeny interier nemali ked si kupovali auto (Aj moj pripad a lutujem). BTW, koza ti vydrzi 100 rokov ak sa o nu staras. "V lete sa potim na kozi." Toto hovoria ludia, ktori nemali na klimu ked si kupovali auto, alebo im je tazko ju zapnut kvoli +1l vyssej spotrebe. Zalezi co chces.
Moja rada: Nekupuj si BMW, ked vies, ze vsetky peniaze ktore zarobis pojdu do auta. Su aj ine znacky a ine auta. Ja mam okrem bawa aj 1.2 HTP do mesta, lebo mi niekedy posluzi lepsie.
Inscene napísal:sa mi lubi ze tu ludia davaju rady ktore niekde citali pripadne si myslia
Ku kolesam :
e46 je vseobecne tvrdsie auto ci uz na na 16 alebo 18,19 ... ide o to ze to auto sa skoro vobec nenaklana ako niektore auta ked ides do zatacky a tak .. dalej auto je podstatne pevnejsie na 18 kach lebo mas gumu ktora sa nehybe ked 'potrasies' s autom .. rozdiel medzi 17 18 19 neni velky v komforte..pritom vyzualny je MARKANTNY...cize aspon 18 ...
kazdy kto ma pochybnosti rad ho odveziem na mojom aute.. a hlasky typu podvozok menim kvartalne su mimo
Ku kozy : auto bez koze vyzera o 2-3 triedy horsie ako s kozou..nehovoriac ze tie latkove sedacky u bmw su fakt otrasne ..a vonu koze nicim nenahradis ..
jasne ze v lete je ti chvilu teplo ked si sadnes .a v zime ale nevidim rozdiel lebo mas hrubu bundu + vyhrievanie sedacky
dalej ked sa o kozu staras vyzera stale ako nova ! cize na nej vidno zaujem majitela o vozidlo.nehovoriac ked nieco vylejes len to utres a nemusis tepovat jak blbec..koza ti popraska lenked sa o nu nestaras !
bmw v zime je take iste ako ako ostatne .. hlavne je mat kvalitne pneu a pouzivat ROZUM .. ten asc dsc ti dost pomoze..
resp. mercedes je tiez zadny nahon a myslis ze vsetci co maju medura tak ho nechavaju na zimu doma ??:) smiech
k motorizaci ako chces .. 330cd je fajn nafta moderna slusny vykon spotreba o 2 litre mensia ako 330i benzin
330ci benz dost drahe auto hlavne v nemecku ale skoro bezporuchove.. cize menis len bezny spotrebak
a hlavne kup auto co z najlepsiu vybavou lebo vybava sa tazko doplna ..
michal
WIRUS napísal:Ad plyn: Ked mas kvalitne sekvencne vstrekovanie s kvalitnou montazou, dostatujucim reduktorom a splynovacom nie je to absolutne ziadny problem ten vykon skoro nepocitis zmenu a aj ked je teraz cena 70centov za liter, furt tankujes za menej ako benzinaci za 1,45 ci za kolko je benzin. Takze LPG ano ale kvalitne nie nejaku podpriemernu haluz z ciernej nad tisou od fera z osady.