... všetko o BMW ...
Martin777 napísal:No a chlapík v servise mi tvrdí,že je už v riti motor,že nemá tlaky a preto neštartuje,že by to chcelo generálku motora,že to možu byt piesty a čo ja viem čo všetko....ale ja viem že ked ten motor chytí,tak ide ako hodinky,má tah,jednoducho,ide ako krv z nosa...ked sa zohreje,vlastne ked už raz chytí,tak potom už štartuje na šup...velmi málo kolísajú otáčky,ked napr.zapnem klimu alebo ohrev zadneho okna,alebo ked proste berie prúd,ale to je nepatrné,to píšem len aby som všetko opísal do detailu,ako hovorím,motor je podla mna v poriadku...
Martin777 napísal:Nie nie na šupu to nechytalo ani ked bolo vonku plus,vždy som to musel par krat nažhavit,viackrat a potom to chytilo a už to bolo ok za tepla....asi pred rokom mi nechytalo už v auguste mal som čo robit(august 2009)vtedy mi vymenili žhaviče a chytalo bez problemov aj v mrazoch,ale tento rok nejak na jar to zase začalo blbnut za studena,v servise mi povedali,že žhaviče su dobre,nafta vraj ide...takže ešte raz,v teple štartuje ked viackrat nažhavím,viackrat otočím klučom žhavenie a potom chytí,ale ako začalo mrznut nepomohlo ani viackrat nažhavit a vobec nechytilo...
Martin777 napísal:Takže podla teba privodom paliva to nemože byt?myslím upchaty filter,posrate palivove čerpadlo,alebo čerpadlo v nadrži...nedaju mi pokoj tie žhaviče...hovoria že su ok,ale ked to chytalo predtym v teple po viacnasobnom nažhaveni,tak....neviem no...