takze prve pocity: dpc popíííči!!!
Skusal som max do 120 po BA rozdiel je tam fakt citit a dost markanty, no nato ze stare tlmice boli uplne v hajzli..tie pruziny pecka ako auto drzi inac neviem to vysvetit ale citit to hned ako zatacas volantom i ked len kus, zda sa mi to akosi prirodzenejsie....tu pri nas mame mrte spomalovacov skusal som i preletiet cez nich i pomali i rychlo tam to citit ze to je tvrdsie...normalne mensie jami a nerovnosti na vozovke viac konfortnejsie sa mi to zda...pritom som konfort absolutne neriesil..
Skuska sneh, som bol uplne prekvapeny, byvam dost odveci za letiskom je tu kopa snehu tak sa chodim smykat, nechcel som verit ale na snehu to bola parada ako nechapem ale aj ked sa to auto smyka reaguje to inac....myslim tym ovela lepsie...jazdil som len kusok takze to su len take prvotne pocity ale zatial nelutujem a mam ztoho velmi dobry pocit...
Inscene: lol ne ne nemam ale trnava je blizsko tak mozes dobehnut a skusit uvidis sam ci do toho ist ci ne
BTW znizenie 55 - 30 predok trocha nizsie ako som mal predtym zadok trosku vyssie, vyzera to dobre rano pofotim a dakujem Semtexovi za dobre vykonanu pracu
este to chce dat rozsirovacie podlozky a budem spokojny