... všetko o BMW ...
Drac1k napísal:Vsetko zalezi len od teba![]()
neviem co by si chcel pocut...je tu vela faktorov (na co auto chces/kolko km najazdis/ake auto mas teraz/od kial to auto bude a hlavne co od toho auta ocakavas...?!) hm?
Filip123 napísal:diky za odpoved, nad 330 som premýšlal, ale rozhodol som sa pre 328... to auto idem pozriet s kamarátom, ktorý je špičkový automechanik, tak rozhodne aj on a prípadne by som ho asi aj nechal ako píšeš ty do autorizovaneho servisu, ak by teda majitel súhlasil, ... o tú spotrebu mi ani tak nejde, ako som písal hore, auto potrebujem len na víkendy, cez týžden do práce mám služobné Volvo, takže spotreba ma vôbec netrápi... inak píšeš že 2tis Euro rocne na udrzbu čo neni malá suma, ale budiš, ked človek niečo chce tak musí aj niečo obetovaťinak mal si nejaké problémy za tú dobu s autom, alebo šlape ako hodinky ?
Filip123 napísal:Tak samozrejme problémy sú u každého auta, hlavne sa bojím aby tam nebolo stiahnutých niekolko km, tých 160 000 sa mi nezdá, ale ved to sa uvidí... diky teda za užitočné objasnenie situácie a rady, aspon som našiel nejakého fanúšika tohto typu autasom asi plne rozhodnutý pre kúpu... inak kam chodíš na servis s autom, ak teda môžem vediet ?
ps kolko platíš poistku ?