... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, jkk
balino napísal:to su problemy teda ja mam mechanika ktory reze karboskou vyfukove potrubie a uleti mu ruka a odreze aj brzdove hadicky takze musi tahat nove brzdove potrubie mosadzne...navara na prednom okne novy lem co zhrdzavel a ako zvara tak mu frka na sedacky a cele potahy v pitchi...ide dat afto do garaze tak narazi do druheho a prehne blatnik a atd...nehody sa stavaju
balino napísal:to su problemy teda ja mam mechanika ktory reze karboskou vyfukove potrubie a uleti mu ruka a odreze aj brzdove hadicky takze musi tahat nove brzdove potrubie mosadzne...navara na prednom okne novy lem co zhrdzavel a ako zvara tak mu frka na sedacky a cele potahy v pitchi...ide dat afto do garaze tak narazi do druheho a prehne blatnik a atd...nehody sa stavaju
aladar napísal:balino napísal:to su problemy teda ja mam mechanika ktory reze karboskou vyfukove potrubie a uleti mu ruka a odreze aj brzdove hadicky takze musi tahat nove brzdove potrubie mosadzne...navara na prednom okne novy lem co zhrdzavel a ako zvara tak mu frka na sedacky a cele potahy v pitchi...ide dat afto do garaze tak narazi do druheho a prehne blatnik a atd...nehody sa stavaju
Ten Tvoj mechanik aj niečo zarobíalebo celý zárobok dáva na odstranovanie svojich prešlapov
![]()
![]()
asi ho niekto musí živit a mechanika robí len z dlhej chvíle