... všetko o BMW ...
jararak napísal:co viem je to fakt lenive auto (napriklad ke-bmw-fan alebo tak nejak mal nick mal toto v touringu), na druhu stranu spotreba tiez o nicom a na tom motore sa fakt toho vela nema co pokazit, takze ako student by si s tym nemusel mat velmi problemy, ale na druhu stranu je to veeelmi stary motor - technologicky niekedy z roku 1985 takze tak. mozno by pre teba bola lepsia volba ked uz take lacne vozenie nieco od fiatu/lancie/alfy (posledne menovane boli tiez so zadnym nahonom)
bramborak napísal:a preco nie 325tds? ja takyto motor mam a je super, ked chodim na spotrebu 6,6l/100km.
ked chodim predpisovo, "pekné" rozjazdy atd - 7,5/100km, a ked chodim jak prasa a stale, tak 10,5litra![]()
ťahá tiez super.
18tds by som nechcel, to je slabota, ked bmw tak aby to aspon tahalo nieco.
pato1117 napísal:
super toto som chcel pocut nejaku dobru trojku s dobrym objemom .....tazke priemer. spotreba tych 8 ?
bramborak napísal:je to lahke rozhodovanie, tema je o najvyhodnejsom dizli e36, 1,8tds nie je urcite najvyhodnejsi a iný ako 2,5ka uz nie jetakze jasna volba podla mna.
bramborak napísal:pozeram ze si z TN kraja, pokial dam auto do poriadku do konca roka, co dufam
tak by som ta mohol povozit, uvidis ako to ide