... všetko o BMW ...
Herotaro napísal:zdravim chcem sa opytat majitelov bmw 320d aky je rozdiel medzi 100kw verziou do toho r.v. 2001 a 110kw verziou od r.v. 2001 + .. mam v plane kupit tento typ a nvm sa rozhodnut ci kupit tu 100kw verziu alebo radsej prihodit a zainvestovat radsej do tej 110kw .. cital som nejake clanky, su na to rozne nazory,chapem ze kazdy si chvali svojho boha ale chcel by som vediet vas nazor na vec pretoze po vacsine som cital ze ta 110kw verzia je spolahlivejsia menej kaziva + nejaky novsi facelift ak sa nemylim a rozdiel medzi 100/110 kw asi vsetci vieme o co ide. + na co si dat pozor ked uz sa kupuje ta 100kw verzia do r.v. 2001 ... dikec sa vase nazory
luky2208 napísal:PS: jediný a hlavný problém je nedostatočné mazanie ktoré ma za nasledok zadretie presuvniku a odpalenie koncového stupnaTakže meniť filter častejšie ! davať len kvalitnu naftu+ do nej volačo pridavať ! snažiť sa nejazdiť na menej ako 10L nafty v nadrži/nafta služi ako chladivo pre čerpadlo !
Ešte jedna poznamka !!! Treba si dať občas premerať prietok/tlak dopravneho čerpadla,to že bzučí volačo pod zadným sedadlom ešte nemusí znamenať že do motora ide tolko nafty kolko treba !!!