... všetko o BMW ...
hanzixxx napísal:Praskuté - odtrhnuté hrdlo chladiča , preto tiekol , tak bohužel nový chladič musel ísť , ale problém neprestal , prehrieval sa motor ďalej , termostat nepúšťal - vždy sa do 5 minut zohriala voda iba v motore a ani chladenie nepustilo vrtulu . Dnes sa mi dáva nový termostat , verím že už bude kľud a motor bude ok pracovať vo svojej večnej teplote 90 °C , ako doteraz . Dávam už aj vymeňiť rememe , už boli popukané , a hlavne nové podtlakové hadičky a hadice , okolo turba , ..... nech má správny vzduch ...Uvidím , čo to spraví , .... s váhou až potom , ak toto nepomôže . Dám vedieť potom .
 ..??prosim ta,ako skoncil tento pribeh
 ..??prosim ta,ako skoncil tento pribeh ..??prosim ta,ako skoncil tento pribeh[/quote]
 ..??prosim ta,ako skoncil tento pribeh[/quote] .... Auto dostalo novú výbojku do xenonu,nové gumy na leto ,tyčky na riadení a ešte aj vzadu aj ložiská - a   aj tak  sere na mňa  a nechce ma nechať byť spokojným ! :-))) ,za posledné  2 roky som do neho natlačil tuším spolu 2700 €,už mi to leze na nervy aj .Presedlám asi na Lamborghini Murcielago . :-))
 .... Auto dostalo novú výbojku do xenonu,nové gumy na leto ,tyčky na riadení a ešte aj vzadu aj ložiská - a   aj tak  sere na mňa  a nechce ma nechať byť spokojným ! :-))) ,za posledné  2 roky som do neho natlačil tuším spolu 2700 €,už mi to leze na nervy aj .Presedlám asi na Lamborghini Murcielago . :-)) 
											 , ale   mas pravdu ,  vodná pumpa , hadičky  ucpaná  - musím skontrolovať , ak to to nebude ani jedno z toho , potom asi nie  je vychodisko - hlava ... dám vedieť. :  bmwball:
 , ale   mas pravdu ,  vodná pumpa , hadičky  ucpaná  - musím skontrolovať , ak to to nebude ani jedno z toho , potom asi nie  je vychodisko - hlava ... dám vedieť. :  bmwball: