... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

kovox
Autor témy
Auto: bmw 530 a bmw 525tds
Kraj: Banskobystrický

blbne elektrika 525TDS

Nedeľa, 28. Novembra 2010, 23:30

nazdar.chcel by som sa opytat co to je.auto normalne nastartujem idem po ceste a za chvilu samy zacne zapinat v nutorne svetlo vypne ho a za chvilu zas,alebo ked stlacim trubu zas sa rosvieti,dalej ked mam pustene sterace a zadrubim tak zastanu a sekaju,potom dalej ked stojim v P parkingu,tak citim ako zopina tu cievku na pake automatu,a ked zatlacim trubu na mieste tak sa rosvieta svetla brzdy a ked vtedy stupim na brzdu tak sa vypnu,ked dam este do toho R spiatocky tak to blika dokopi,atd. ukostrenia co som videl tak som vycistil a neviem co mam stym robit a dakedy my neukazuje ani palubny,ta jednoducho tomu jebe.vizera to na kostru ale neviem kde,a jebe samy aj to cerpadielko v nadrzi raz ide a raz nejde.

kovox
Autor témy
Auto: bmw 530 a bmw 525tds
Kraj: Banskobystrický

Re: blbne elektrika 525TDS

Streda, 1. Decembra 2010, 21:58

uz som na to prisiel ale nie tak celkom to vsetko robila truba,ale nie kostra(asi)ale plusko lebo vitiahol som poistku na trubu a normalne to funguje.jedine vcom ostala chyba za ked mam nastartovane auto a otvorim dvere tak my ostane svietit svetlo na strope a zhasne po takom case ako keby za normalne.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných