pridam sa aj ja svojou troskou do mlyna tak po hladani a surfovani a nesmiernej tuzbe vlastnit E30 som sa po dlhych debatach a radach rozhodol pre novsie auto a to E36 vdaka mojmu kamosovi ktory bol nesmierne ochotny som si na voziku doviezol svoje auticko domov a kedze malo zadrety motor cakalo ma dost prace vsetko ostatne je tu http://www.mauritzius.szm.sk drzte palce som este len na zaciatku ale snazim sa
Naposledy upravil/-a MT-SPEEDY v Pondelok, 4. Októbra 2010, 08:50, upravené celkom 1 krát.
Dôvod:nazov podla pravidiel v tejto sekcii
Tricky su podla mna uplne nay BMW! len skoda,ze doba ide dalej... Inak skoro by som aj zabudol Drzim palce,ale ked na to tak pozeram,keby sa na to nemal,tak sa do toho asi nepustis
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión.. Novšie nie vždy musí znamenať lepšie.. e46 323i ex e91 330xi N52 e92 335xi N54 g31 540ix B58
dnes som troska popracoval na elektrike v interiery a za obet padol kompletny alarm aj z cudackym podsvietenim pomocou led diod pristrojovky vsetko som vystikal a vratil do povodneho stavu navysesom kompletne poizoloval a odstranil kabla ktore nebudu potrebne ako napriklad podsvietenie popolnikov alebo osvetlenie skrinky spolujazdca.Dalej sa mi podarilo opravit a nanovo izolovat kablovacku prednych svetiel lebo hlavne ta na pravej strane bola v horsom stave podla mna koli tecucej nadobke na ostrekovace .No a este aby som sa nenudil pustil som sa aj do hlavneho kabelovho zvazku motoroveho priestoru boli kabliky ktore sa minezdali tak som to radsej opravil teraz.No a nakoniec perlicka nasiel som riadny problem ktory som si vyrobil sam kedze ked som nakladal sanie na motor nevsimol som si ze na povodnom bloku ostal vdiaci kruzok a aj na sani som mal jeden tak ten padol za obet a musim to teraz dat dokopy nakolko mi vlastne sanie nedokazalo dosadnut celou plochou len dufam ze sa nic neposkodilo ...a este aby som nezabudol nasiel som si poskodeny jeden knoksenzor cize zhanam novy. zopar foto na stranke
TAK DNES SOM NAHODIL SPODNU cAST SANIA a prisiel som na dalsi mensi problem a too ze na mieste od motoroveho priestoru ide hadica do takej roztrojky a to potom do interieru do kurenia no a ja som zistil ze ta moja roztrojka je kompletne zlomena tak ak by sa niekomu valala doma tak mi dajte vediet vdaka
ahojte ja len ue motor uz je komplet nahodeny nastartovany a dokonca som sa uz aj povozil len nakolko nestiham tak fotky a video budu troska neskor ale ide krasne
tak auto poskladane pripravene ciastocne a aj otestovana na miniralye presov bolo to absolutne prve zvezenie sa na mojom bave a bolo z toho 60 miesto zo 119 posadok
nakolko mi este nedosiel objednany samosvor a ani podvozok tak som zavaril ten povodny diferak a nahodil ho mno treba si nato zvyknut ale bude to fajn a bol som sa troska zviest na jednej akcii tak tu je troska z mojej jazdy podotykam uplne prvykrat zo zvarosvorom http://www.ceknito.sk/video/467004