... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, SmartBastard

mmracing.sk

donaifel
Autor témy
Auto: X5
Kraj: Bratislavský

Servisny interval,bluetooth a bufík

Pondelok, 22. Novembra 2010, 03:52

Ahojte,
nieviete mi niekto poradiť ako vymažem servisný interval na E70? Stále mi bliká, že mám skontrolovať brzdovku a neviem sa toho zbaviť.

Keď nemám v aute bluetooth ale mam ho v X6. Je možné to nejak prehodiť do X5?

A ešte posledné. Neviem, či mám v aute bufík. Neviete mi niekto poradiť ako by som to zistil? V menu mam tu moznost na priame kurenie taku zasednutu a je tam len casovy interval ale aj tak fuka studeny vzduch. Myslim ale, ze tam bude bufik lebo aj ked je zima, tak auto kury uz po pol kilometri. Mám 3.0sd

Díky za rady a športu zdar :)

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Re: Servisny interval,bluetooth a bufík

Streda, 24. Novembra 2010, 17:45

je to len pridavny prihrev a to co mas v menu je ventilacia, nie kurenie.

maros.x5
Auto: E70 3.0sd

Streda, 24. Novembra 2010, 18:17

Servisný interval sa dá vymazať iba cez počítač, a bluetooth sa prehodiť neviem či dá, tam bude problém s kabelážou, ale sa dá domontovať aftermarket a bude fungovať ako originál napríklad toto http://www.saunika.sk/hands-free-sady/originalne-hf-sady/bt-bmw-hands-free---2169/, spoľahlivá firma, bral som od nich nejaké veci do mojej E70, odporúčam.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

donaifel
Autor témy

Štvrtok, 25. Novembra 2010, 01:10

airbone napísal:
je to len pridavny prihrev a to co mas v menu je ventilacia, nie kurenie.

Čau,
je mi jasné, že je to len príhrev.
Moja otázka skôr bola, že kde sa nachádza webasto ( chcem ho nájsť, či ho tam vôbec mám ) a ak áno, tak či to nejde nejak odblokovať aby to fungovalo aj nezávysle. Brácho má Q7 a práve takto to spravil...

donaifel
Autor témy

Štvrtok, 25. Novembra 2010, 01:13

maros.x5 napísal:
Servisný interval sa dá vymazať iba cez počítač, a bluetooth sa prehodiť neviem či dá, tam bude problém s kabelážou, ale sa dá domontovať aftermarket a bude fungovať ako originál napríklad toto http://www.saunika.sk/hands-free-sady/originalne-hf-sady/bt-bmw-hands-free---2169/, spoľahlivá firma, bral som od nich nejaké veci do mojej E70, odporúčam.

Díky za odpoveď.

No viem, že k bluetoth patrí riadiačka a anténa.
Otázka znie: Keby som zobral riadiačku a anténu z X6 a napojil do X5, či by sa nezobrazilo v menu bluetoth a proste by to fičalo... Ak nemám v aute túto funkciu, tak sú tam vôbec mikrofóny od výroby? Kde nájdem v X6 túto riadiačku a anténu?

Dik

ROVBO
Auto: 635CSi,X5
Kraj: Nitriansky

Piatok, 26. Novembra 2010, 08:09

DONAIFEL,
WEBASTO BY SI MAL WIDIET PRI MOTORE WPRAWO. AAK JE TO PREDHREW, NIE JE PROBLEM SPRAWIT Z TOHO NEZAWISLE NA DIALKOWE.
W BA JE WEBASTO PRI ISTROCHEME PROTI ORION´SWIETIDLAM. KED TO CHCES ZA ROZUMNU CENU, DOBEHNI DO ZM :wink:

jabmw
Kraj: Žilinský

Piatok, 26. Novembra 2010, 17:01

ROVBO napísal:
DONAIFEL,
WEBASTO BY SI MAL WIDIET PRI MOTORE WPRAWO. AAK JE TO PREDHREW, NIE JE PROBLEM SPRAWIT Z TOHO NEZAWISLE NA DIALKOWE.
W BA JE WEBASTO PRI ISTROCHEME PROTI ORION´SWIETIDLAM. KED TO CHCES ZA ROZUMNU CENU, DOBEHNI DO ZM :wink:

na E70 je pod autom...

donaifel
Autor témy

Piatok, 26. Novembra 2010, 17:37

Tak viete mi niekto poradiť kde presne ho nájdem? Zajtra si idem do servisu menit zimne kolesa, tak ked ho budem mat na zdvihaku, tak nech to hned pokukam...
Ked som mal Galaxy, tak tam bol bufik na lavej strane pod autom a hlavne bolo vidno vyfuk. Bracho na Q7 ho tiez nasiel podla vyfuku ale ja som bol pod autom a nikde nic, tak preto sa pytam, ci vie niekto kde presne je bufik a pripadne kde je od neho vyfuk?

AlienZV

Nedeľa, 28. Novembra 2010, 11:53

Na X5 ho asi len tak nenajdes...cely podvozok je oplastovany :-"

donaifel
Autor témy

Nedeľa, 28. Novembra 2010, 13:44

Plasty sa daju dat jednoducho dole, to nie je problem. Ale ak by bolo webasto pod autom, tak by tam bol vyfuk a ten by bolo vidno aj tak.
Jeden tu pise, ze je to v motore, druhy, ze pod autom a na nemeckom fore zas pisu, ze E70 maju len elektricky dohrev v motore, ktory sa neda prerobyt na nezavysle kurenie. Tak a teraz co z toho si mam vybrat?

AlienZV

Piatok, 3. Decembra 2010, 10:36

donaifel napísal:
Plasty sa daju dat jednoducho dole, to nie je problem. Ale ak by bolo webasto pod autom, tak by tam bol vyfuk a ten by bolo vidno aj tak.
Jeden tu pise, ze je to v motore, druhy, ze pod autom a na nemeckom fore zas pisu, ze E70 maju len elektricky dohrev v motore, ktory sa neda prerobyt na nezavysle kurenie. Tak a teraz co z toho si mam vybrat?

Podla mna je pod autom....obcas vypusti taku paru spopod auta \:D/

Screw
Auto: BMW X5 3.0d E70
Kraj: Trenčiansky

Piatok, 8. Júla 2011, 11:26

ten bluetooth modul som nasiel aj tu a za lepsiu cenu:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 185wt_1059
BMW 525tds, e39, 1999

maros.x5
Auto: E70 3.0sd

Piatok, 11. Novembra 2011, 20:30

donaifel napísal:
Ahojte,
nieviete mi niekto poradiť ako vymažem servisný interval na E70? Stále mi bliká, že mám skontrolovať brzdovku a neviem sa toho zbaviť.

nechce sa mi zakladať novú tému, žil som v tom že servisné intervaly, ako olej, brzdovka, obloženia, sa resetujú cez počítač, to mi povedal prijímací technik v BMW, ale našiel som toto, neviem či to už tu bolo, a podľa toho to ide resetnúť jednoducho.

Reset servisného indikátora
Vozidlo je vybavené 'servisom podľa podmienok'
Poznámka: Nevykonávajte nijaký reset pred ukončením úkonov údržby
Hodiny palubného počítača musia byť nastavené správne (nastavenie času pozrite návod na používanie)
Ak je akumulátor odpojený, hodiny palubného počítača počas odpojenia stoja
Reset každej servisnej položky sa vnútorne počíta
Počítadlo sa používa na určenie, či je potrebný doplnkový servis
Poznámka: Postup resetu je účinný iba v prípade, ak je servisná položka pri 80% alebo menej svojej životnosti
Poznámka: Položku servisu bŕzd možno zresetovať iba v prípade, ak snímač opotrebovania bŕzd pracuje správne
Ak bol servis vykonaný, zresetujte každú príslušnú ikonu
Používané ikony na displeji:
Pozrite 'Doplňujúce informácie o údržbe'
Pokračujte nasledujúcim spôsobom:
Zapnite zapaľovanie
Stlačte a podržte stlačené tlačidlo počítadla denne odjazdených kilometrov
Podržte resetovacie tlačidlo stlačené 10 sekúnd
Prvá položka servisu sa zobrazí
Krátko stlačte tlačidlo na zobrazenie ďalších položiek servisu
Na reset zvolenej položky servisu stlačte tlačidlo a podržte ho stlačené 3 sekundy
Na displeji sa zobrazí 'Reset?' [Resetovať?]
Stlačte a opäť podržte stlačené tlačidlo 3 sekundy
Servisná položka bola resetovaná
Pokračujte s ďalšou položkou servisu v prípade potreby

možno to niekomu pomôže
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh
BMW 3 E92 335d
ex Nissan 350z kabrio
ex Mazda 6 2.3i
ex Mazda 323F 1.8i

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 1 neregistrovaný