... všetko o BMW ...
dracik.bmw napísal:To auto z CZ ta bude stat na SK znacky 5000€ + cesta hore dole....Ked chces dojdi do TO povozis sa a uvidis...Este sa aj neako dohodneme co sa tyka ceny,,,
Je to len na tebe..
patres napísal:tym KM never urcite![]()
A ked si to preratas tak s dovozom a prepisanim ta to stale vyjde viac ako kupa ci uz drakovho alebo maniakovho auta.
MCbucik napísal:
konkretne na bmw E36 vobec nepozeram KM![]()
a tak urcite by som sa dostal na ich ceny, ale zatial len tak sondujem a toto ma zaujalo..len jedna taka vec ak je to rok 96 nemal by to byt facelift uz?..lebo aspon na fotkach sa mi to nepozdava na facelift..
dracik.bmw napísal:PoF...Su az 97...
MCbucik napísal:
konkretne na bmw E36 vobec nepozeram KM![]()
a tak urcite by som sa dostal na ich ceny, ale zatial len tak sondujem a toto ma zaujalo..len jedna taka vec ak je to rok 96 nemal by to byt facelift uz?..lebo aspon na fotkach sa mi to nepozdava na facelift..
patres napísal:
Konkretne tu co si sem dal, 3800e + 400e dovoz, prepis, postavenie na znacky, =4200 rataj s tym ze 700e do toho investujes hned na vymenu nejakych veci uz si na 4900 a to som 700 povedal este dost skromne. Ano v DE je si s coho vyberat ale uz som raz s tade auto kupoval, (nie toto co mam) viem ake veci su s tym spojene.
P.S. som do dovozu nezaratal benzin a dialnicne poplatkycca 300-400e zalezi kde to auto bude. Ja som bol skoro pri Holandskych hraniciach
600e ma vysla iba cesta pojebana.