... všetko o BMW ...
M1R3C napísal:Spec.... cez zimne prazdiny pridem kuknut brachanca do Maršová Rašov bavily sme sa o tom ak si pamätas tak potom by sme molhi dat stretko co ty na to ?
spec napísal:
Jasne ozvy sa potom.Možme spraviť šmykanicu v Plevniku je taka fajn plocha.
FOXXX napísal:Wawww nadhera a ten interier ............ ochhh nema chybu!!! krasa ja by som sa dokazal nato pozerat celu vecnosttak ti prajem aby posluchalo a ziadne nemile prekvapenia
spec napísal:Takže dnes mi prišiel od Crumara Mtec led do angel eyes kružkov,nahodil a kedže som mal aj nejaku naladu na fotenie spravil zopar zaberov na osvetlenie dveri a špz čo už som mal dlhšie na aute.Mtec možem doporučiť Crumar mi spravil velmi zaujimavu cenu a s vysledkom som velmi spokojny šak posudte sami je tam aj porovnanie s obyč žiarovkami.
Na aute absolvovana STK a EK
V garaži už čakaju zimne Vredestein Wintrac Xtreme XL 235/255 R17
+ vymene všeliake prkotinky čo mi robili vrasky
majakbodmar napísal:Sledujem tuto bavariu uz od cias ked ju mal cheffino a je to fakt kus je to moj tajny sen i ked mozno by som skor uvital motor z 530i ale budis.. s takou vybavou a v takych dobrych rukach ako je teraz je to povinny sen kazdeho poctiveho bmw-ckara :) a nazory ako karbonove kokotiny to su len pre deti ktore sa chcu predvadzat po blave pred auparkom jaki su cavovia ze maju bmw.. trapnost sama o sebe. a nehovorim to teraz preto aby som to urobil flame iba vyjadrujem moj nazor lebo mne sa paci povodnost. :)
speq napísal:Musím pochváliť , som rád že od kúpy auta si dal tú námahu a auto je ešte krajšie :) naozaj pekné , aj ja mám tie ledky a svieti to brutálne :)