... všetko o BMW ...
725,525 napísal:No samozrejme že to je len výbava bežne predajná, auto má pôvod pravdepodobne policajne má dvojité sklá a ak som rozobral dvere tapacír tak tam ma nejakú akoby neprestrelnú platňu kovovú neviem??či je pancierované??.Ďalej ma TV, Navi, CD, pamäťové sedačky , originál tažné, dažďový senzor,roletku ,telefon a je hlavne biele original ALPINEWEIS III.Neviem,ale myslím že ich veľa takých bielych po SR nejazdí..Inak ak sa jedná o spotrebu asi viem čo je problém mam bordel v nádrži, lebo ak vypustím naftu s filtra stále je špinavá tmava. Koncom roka budem auto predávať ,alebo vymením za 730D nejakú 2005.?Ale určite ho nebudem predávať pod cenu lebo ja to unikátny kus.chcem zaň min 4800!lebo vymením a doplatím max 5000.
100RM napísal:Ze by to bolo policajne auto je skor sen ako realita, takisto aj to, ze je "vynimocne". Proste je to "len" slabucke stare tds ... (nic proti, to je len hole konstatovanie faktu)
725,525 napísal:No asi sa do toho veľmi nevyznáš ... Auto som dal odvážiť a je o 150Kg ťažšie ako je napísane v TP!!