... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
borya
Autor témy
Auto: 530i
Kraj: Prešovský

E39 520i kompletná schéma sania

Štvrtok, 11. Novembra 2010, 20:43

Čaute potrebujem poradiť. Poskladal som z totálky 39-ku,ale nevšimol som si prasknuté sanie.Už som ho rozobral a opravil no zo spodnej časti,kde je snímač,oilseparator a pár iných vývodov je jeden cca 8mm otvor pre hadicu, ktorý zostal neobsadený!!! Falošný vzduch,štartovanie,voľnobeh.... :cry:
Našla by sa nejaká schéma alebo manuál???
Dík

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Re: E39 520i kompletná schéma sania

Piatok, 12. Novembra 2010, 08:48

Ak myslis ten vystupok pri snimaci teploty nasavaneho vzduchu, tak ten treba upchat.

Diel cislo 3.
Obrázok

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

borya
Autor témy

Nedeľa, 14. Novembra 2010, 21:24

Díííííííííííííííííííííííííík =D>
Ak by si niečo potreboval,tak mi ešte zopár súčiastok zostalo. Pre teba zľava 50% \:D/
tie studené štarty si už opravil? Ten krokový motorček je pod saním, v smere od čelného skla. A čo klapka,čistil si ju? A ak pri bežiacom motore odpojíš váhu vzduchu,mal by sa prepnúť do núdzového režimu a ísť kľudne,potom vieš-že je to saním.
Prílohy
520i.jpg
Borya
520i.jpg (79.4 KiB) 1025 zobrazení

LuCKy
Auto: BMW 530iMola
Kraj: Žilinský

Pondelok, 15. Novembra 2010, 18:42

Ahoj.
V poho. :wink:
Co sa tyka startov, tak problem je v rieseni, nechcem nic k tomu pisat, kym sa to neoveri, nech vsetci nemenia to, co netreba. :smile:
Krokovy motorcek? Asi myslis volnobezny ventil, to ale nie je krokovy motorcek, kazdopadne, ten mam cisty a funkcny. Klapku cistim vzdy, ked to mam rozobrate, takze aj ta je cista (aj ked nebola nejako spinava pred cistenim). Po odpojeni vahy motor prejde do nudzoveho rezimu a myslim, ze kedysi davnejsie som skusal startovat za studena aj s odpojenou vahou a problem pretrvaval aj pri takomto startovani. Tiez si myslim, ze problem bude v netesnosti, uvidime, niektore tesnenia som este nemenil, takze...

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

borya
Autor témy

Pondelok, 15. Novembra 2010, 20:06

Ak si už viac -krát rozoberal sanie ,tak pri spätnej montáži vstrekov si kontroloval aj tesnenia a následne ich premazal pred mont?
Ak je to pre Teba rutina,tak sa Ti ospravedlňujem,ale vieš pre niekoho je to španielska dedina.
Ja to idem ešte raz zajtra dem.a mont. a vyskúšam nastaviť pôvodné hodnoty,no a potom pôjdem na 300 km výlet znova ju niečo naučiť :-({|= .
Zatiaľ dík .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných