... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
El_Scorpio
Auto: Ford Mondeo 2.0i
Kraj: Bratislavský

Re: e 34

Sobota, 13. Novembra 2010, 20:53

Ani ja nie som závodník, ale neakceptujem auto ktoré nezrýchli na 100 nad 10 sekúnd. Ide tam práve o tú bezpečnosť, ako s tou 524td obehneš niekde traktor? Budeš blokovať a kalkulovať a tí za tebou budú hovoriť, aha má BMW a nevie na to šliapnuť. Výkonu nikdy nie je dosť. Nikde nie je napísané, že výkon musíš využívať stále na 100%, ja na tých 5900 ot/min. skoro vôbec nechodím, ide tam o tú bezpečnostnú rezervu. A navyše ak sa jedná o BMW je to tak troška k tomu. U MB mi to vadí, že je to luxusné vozítko, ale pri W124 ti ujde aj HTP. Aspoň mierne nadpriemerná dynamika patrí k tým ďalším vlastnostiam ktoré robia luxusných výrobcov niečím viac - či už komfort, jazdné vlastnosti, kvalita... a aj dynamika.

Každé auto má svoj zmysel, aj Favorit, aj Rolls-Royce a aj BMW. Možno je pre niekoho 24td ideálna motorizácia, ale aby si neskôr neľutoval.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

Skodoman
Auto: Skodofka

Sobota, 13. Novembra 2010, 21:06

V poriadku, tuto temu sme prebrali :)

Co teraz k tomu samotnemu na co som sa pytal - priblizne prevadzkove naklady, starosti, trvacnost.. ?

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 13. Novembra 2010, 21:48

O tom motore je to stale dookola to iste. Bud natrafis na kus co vydrzi vsetko, alebo na kus co sa zosype po tisic km lebo predchadzajuci majitel bol blbec.
Uvediem priklad, ten motor v e30 sme mali, za 5 rokov to auto len jazdilo a menil sa olej, nic viac, spotreba okolo 7l, dalo sa aj pod, nad malokedy, startovalo na supu v zime pri -20 aj v lete, nezral motor vobec olej, proste bezproblemove.
Na druhu stranu staci si najst uzivatela extreme, a jeho byvalu 524td a si povies ze si ten motor nekupis, proste mal na to smolu a blbeho majitela pred. Asi tolko k tomu
Nur Original ist Legal.

El_Scorpio
Auto: Ford Mondeo 2.0i

Sobota, 13. Novembra 2010, 23:09

A ver že tých debilných majiteľov je oveľa viac ako tých starostlivých. "Auto je spotrebák, má slúžiť mne nie ja jemu, stačí mi ak vydrží 2-3 roky a kúpim ďalšie." Hlavne ak ho zohnal za 1500 €.
“Nothing will make a driver more faithful to a car than a car that is faithful to it's driver."
Obrázok

bocan111
Auto: E34-520iT+E46-318iT
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 14. Novembra 2010, 18:30

El_Scorpio napísal:
A ver že tých debilných majiteľov je oveľa viac ako tých starostlivých. "Auto je spotrebák, má slúžiť mne nie ja jemu, stačí mi ak vydrží 2-3 roky a kúpim ďalšie." Hlavne ak ho zohnal za 1500 €.

nechceš ho ešte náhodou zažalovať za to, že sa o to auto nestará??? :o))

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní