... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Re: E46/330d (204k) bixenony a kontrolka na pristrojovke

Streda, 10. Novembra 2010, 11:06

Peter - E46 napísal:
Este jedna vec..Podla manualu som pozeral na kontrolu co mi svieti vzdy ked otocim klucikom a zhase az ponastartovai..V manuali je pisane (Došlo k poruše v systému řízení spalin motoru.) Co sa mohlo stat? Neviem co s tym...

Diagnostika!!!!Ale počítam že ti odišla lamda sonda,kedže máš už EU4
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

kosti123
Auto: e46 323Ci
Kraj: Košický

Streda, 10. Novembra 2010, 11:18

Hlupost. Tu istu otazku som si kladol aj ja pred casom (od kedy som auto kupil). Ta kontrolka nema zhasnut s ostatnymi pred nastartovanim, ale ma ostat svietit na zlto kym nenastartujes a potom zhasnut. Cize je to normalne. To ale neznamena ze ked nesvieti, ze je vsetko v poriadku. Zasvieti len pri konkretnych druhoch chyb. Ja som mal v chybovej pamaeti DME niekolko chyb bez toho aby kontrolka svietila pocas jazdy. Ale jej spravanie ako popisujes je normalne :wink:

Peter - E46
Autor témy
Auto: BMW E46 330dT
Kraj: Bratislavský

Streda, 10. Novembra 2010, 19:27

kosti123 napísal:
Hlupost. Tu istu otazku som si kladol aj ja pred casom (od kedy som auto kupil). Ta kontrolka nema zhasnut s ostatnymi pred nastartovanim, ale ma ostat svietit na zlto kym nenastartujes a potom zhasnut. Cize je to normalne. To ale neznamena ze ked nesvieti, ze je vsetko v poriadku. Zasvieti len pri konkretnych druhoch chyb. Ja som mal v chybovej pamaeti DME niekolko chyb bez toho aby kontrolka svietila pocas jazdy. Ale jej spravanie ako popisujes je normalne :wink:

To znie potesujuco...Dnes, prva dobra sprava :smile:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní