... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Autor témy
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

e36 sedan tapacir C

Sobota, 6. Novembra 2010, 15:04

Ahojte pani, pri nepodarenej manipulacii sa mi podarilo olamat nozicky z Ckoveho tapacira, teraz mi nechce velmi drzat, ma to niekto vymyslene nejako lepsie lebo mam pocit ze aj keby som zohnal ine tapacira pri tych rokoch by dopadli uz asi podobne.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

bmw325td
Auto: bmw325td
Kraj: Trenčiansky

Re: e36 sedan tapacir C

Sobota, 6. Novembra 2010, 19:55

ahoj ozvi sa bagoovi ten ma tapacíre na bmw neviem či je na slovenskom ale na českom bmwklube je určite

bmw325td
Auto: bmw325td
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 6. Novembra 2010, 20:03

ahoj tak je aj tu v obchodnom okienku

jararak
Autor témy

Sobota, 6. Novembra 2010, 21:09

to ja viem ze ja tu aj bago, ale mne sa velmi nechce riesit nieco cudzie do auta ked to novsie asi nebude a v lepsom stave maximalne tak do casu. Mojim tapacirom nic nieje, pri pohlade z vonakjsej strany, navise mam Mpaketovu ciernu/fialovu ktorych je urcite vsade "dostatok". Ide o to ze sa mi podarilo zlomit na oboch po 2 nozicky ktore sa zatlacaju do takych sponiek. Rozmyslal som ze to dobastlim nejakym profi sposobom, napriklad prilepim palicku od nanuku ktora ma rovnaky tvar a sirku (priblizne) na tu povodnu cast ktora ostala. Ma niekto lepsi napad?
bmwcoding.sk
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off

R6 power
Auto: E36 325tds Tour
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 7. Novembra 2010, 10:48

jediné, co tam můžeš nalepit je nějaká plechová zacvakávací spona, která má pacičky do stran, aby to trochu drželo... Nicméně to ale stejně bude na jedno, max dvě použití si myslím. Ale bude to držet a nebude to tam viset jak mrkev :D

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 8. Novembra 2010, 01:29

myslim si dobre, ak si myslim ze je tu rec o tych stlpikoch pri zadnom okne kde je interierove osvetlenie? ak ano, tak by si mohol napisat ak si to vyriesil, lebo mam podobny problem...jedna strana je komplet dolamana a nemam folie tak to vyzera divne :)
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

jararak
Autor témy

Pondelok, 8. Novembra 2010, 08:07

zatial skusam ci to uz niekto riesil, momentalne som este tyzden mimo krainu bez auta tak v takom pripade asi sam vies ako sa to da riesit. skusam ci to uz nahodou niekto neriesil aby som nevynasiel teplu vodu, ale asi budem musiet.
bmwcoding.sk

Majo320
Auto: BMW E36

Utorok, 9. Novembra 2010, 14:38

ja som to tiez riesil lebo mi to dolamamli chlani ked mi lepili folie ale nic ma nenapadlo asi to jedine nalepit nejakou Sikou a bude to drzat ale dole neviem ako to uz potom das :D

jararak
Autor témy

Utorok, 9. Novembra 2010, 18:44

praveze zvazujem ze nakupim nejaky matros lebo na moje pocudovanie je tam vela nechutne rovneho plechu ktory moze(pravdepodobne aj) rezonuje, takze vravis ze sikadamp vyriesil tvoje problemy? totizto ja sa nechystam davat folie takze by to bolo v pohode riesenie hned po tom ako by som vyriesil tapacir (povodny majitel do nej mal nejaku roletku a ostali tam diery)
bmwcoding.sk

Majo320
Auto: BMW E36

Utorok, 9. Novembra 2010, 19:12

no ja som tu Siku nepouzil ale lepil som s tym vela veci na aute a musim povedat ze je to super lepidlo.
Nanes na C-stlpik 2-3 kolaciky tohto lepidla nacap stlpik namiesto nieci ho zapri a rano budes vysmiaty :D :D

jararak
Autor témy

Utorok, 9. Novembra 2010, 23:18

aha, Sika nieje sikadamp, takze lepdilo, dobre, to tiez nieje zle riesenie ku ktoremu som vlastne chcel pristupit, ale asi az v druhom kroku, ako som vravel, skusim este tie palicky od nanuka, urobime si s priatelkou sladky vikend :)
bmwcoding.sk

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 6 neregistrovaných