... všetko o BMW ...

Moderátori: k33p, Hugino, jkk

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW e36 328i CABRIO na co si dat pozor pri kupe ???

Utorok, 26. Októbra 2010, 23:45

...a ešte ak ti môžem poradiť podla možnosti nech ma ten kabroš aj klimu!!!...ak si niekto mysli,že v kabriu je to hluposť tak mi verte,že nebola chvilka kedy som na to nenadaval,že ju nemam...ono nie vždy sa da jazdiť z otvorenou strechou aj ked je vonku trebars 35stupnov a aj ked sa daju stiahnuť všetky 4okna ktore paradne prefuknu cely interier ale zase to pri jazde trha zvnutra strechu!!!...

lishacik
Autor témy
Auto: E36 318 is
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 28. Októbra 2010, 18:27

badboy8605 napísal:
...takto to vyzera ked ich nema a niečo podobne je aj u Z3ky

no a tieto modely nemajú žiadne ine zabezpečenie? To sa mi moc nechce verit už len koly výkonu :| lebo vela je ich na predaj prave takychto a nepytaju si malo penazi za tie lepšie rocniky a za take co majumalo km...

badboy8605

Štvrtok, 28. Októbra 2010, 20:14

lishacik napísal:
no a tieto modely nemajú žiadne ine zabezpečenie? To sa mi moc nechce verit už len koly výkonu :| lebo vela je ich na predaj prave takychto a nepytaju si malo penazi za tie lepšie rocniky a za take co majumalo km...

...nie akurat,že by si nosil prilbu :mrgreen: ,ale nie no bohužial jedine tie obluky a aj to nemaju všetky a samotny rám okna tiež neni nejako extra pevny!!!

lishacik
Autor témy
Auto: E36 318 is
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 7. Novembra 2010, 14:09

badboy8605 napísal:
...nie akurat,že by si nosil prilbu :mrgreen: ,ale nie no bohužial jedine tie obluky a aj to nemaju všetky a samotny rám okna tiež neni nejako extra pevny!!!

A co si myslis o nazore skor opacnom ze ked cabrio tak bez oblukou pretoze som sa docital u nasich ceskych susedov ze cabrio ma tak ci tak nizsie tazisko cize prevratenie nieje az take jednoduche a hlavne ze pri prudsiej jazde do zakruty sa mozu vysunut tito obluky a znicit to plastove okienko ale to si nemyslim ze by nemecky konstruktery dopustili taketo nieco 8)

mys_iak
Auto: Bmw F31 316d
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 7. Novembra 2010, 15:13

lishacik napísal:
A co si myslis o nazore skor opacnom ze ked cabrio tak bez oblukou pretoze som sa docital u nasich ceskych susedov ze cabrio ma tak ci tak nizsie tazisko cize prevratenie nieje az take jednoduche a hlavne ze pri prudsiej jazde do zakruty sa mozu vysunut tito obluky a znicit to plastove okienko ale to si nemyslim ze by nemecky konstruktery dopustili taketo nieco 8)

no ale pojdes cez obrubniky... alebo vyletis na beton abo si to das do pola a neni problem to dat na strechu... potom pomoze uz len teleskopicky krk :D
Bmw F31 316dAT
ex: e61 530iA+LPG
e36 320Ci+LPG
e39 530dAT
e46 320dT
e91 320d

badboy8605

Nedeľa, 7. Novembra 2010, 18:07

lishacik napísal:

...neviem ale prekotiť sa daju aj nizke a široke auta ale to,že by sa to vysunulu v zakrute to je volaka kktina kedže sa to vysuva len pri istom uhle čiže tomu sa mi moc veriť nechce...To už je na tebe no bez oblukov by som nekupoval!!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 3 neregistrovaní