Neviem kam to dať. Dnes som šiel po meste a zbadal som jednu E34. Vravím si super! Nebehá ich tu veľa (videl som možno 3 vrátane mojoej), možno porobíme nejaké spoločné foto. Prídem bližšie a zosmutnel som. Auto bolo dosť špinavé a vzadu na kufri malo nejakú preliačinku.
Je to predfaceliftový model, motorizácia neznáma. Videl som rovnakú bielu E34 s podobnou značkou, tá však mala vzadu 520i a bola v lepšejšom stave, mal ju nejaký cca 28-ročný chalan.

Po celom aute sú rôzne ázijské haky-baky.

V interiéry bol dosť bordel, výbava auta je celkom social. 4x elektrické okná, 4-stupňový automat, látkové sedačky s opierkami v nie najoptimálnejšom stave, rádio chýbalo, ručičkové hodiny, volant klasický 4-ramenný bez bagu a to je asi tak všetko čo som videl. A fólie na zadných oknách.

Disky sú tam asi klasiky BBS '15, síce bez stredových znakov. Vyzerajú byť ok, len prečistiť. Gumy sú letné Goodride H600 205/60/15, lacné a čínske, vzorku som neskúmal.

Nepoznáte niekto to auto alebo dôvod prečo je v takom úbohom stave akom je? Pozeral som na nete či nie je na predaj, nie je. Možno ho má ešte niekto ako darcu orgánov. Nie je to eventuélne bývalé auto niekoho z klubu? Je smutné ak je to nezodpovednosť majiteľa, tieto autá si to nezaslúžia

Navyše tá biela jej veľmi sekne! (v čistom stave)