... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

matko_kubko
Autor témy
Auto: exE39, 530d sedan
Kraj: Žilinský

Re: e39 530d - zmenilo sa menu

Štvrtok, 4. Novembra 2010, 08:49

Diky moc, verziu v22 z tohoto zdroja som skusal, napaloval cez Clone CD (rychlost 4x) aj ked je pravda ze som hladal Mode2 nenasiel som, medium neviem ake bolo. Ale skusal som od jedneho chalana (ktoremu dakujem) aj 100% fungujuci image cdcka, napaloval som cez IMGburn na Verbatim (rychlost minimalna co podporuje medium - 10x).
Daval som to tak ze kufor a dvere sofera otvorene, motor bezi (koli baterke sa bojim) vlozil som CD soft a nic sa nedialo, ziadne instrukcie nic :( Uz som skusal 3 verzie softu (v22, v25, v32) z 3 roznych napalovaciek, CloneCD aj Imgburn.. zacinam sa obavat ze to proste bude mechanikou, ktora sice cvrka akoze nacitava ale potom sa nic nedeje :( cakat pol hodinu nemam trpezlivost - mal by som mat? Ako dlho trvalo kym sa objavia instrukcie na obrazovke?
Sice som to uz zavrhol, ale tak predsa to skusim napalit este raz, rychlostou 1x na Verbatim v22 cez CloneCD, len neviem kde tam najdem ten Mode2, uz som hladal, a cez IMG burn (ak to pojde). Uz mam asi 5CDciek napalenych ktore nefunguju, mozem asi vyhodit :) V roznych navodoch pisu ze kludne moze (a ma) auto byt nastartovane.
Nebyvate niekto kusok od MT co mate odskusane CD, v kompoch sa vyznam velmi slusne, napalit to neni problem, ale ak nebude fungovat CD ktore vam islo tak je jasne ze mechanika je KO :(

Dik za rady, ocenujem :)

PS: Baterka, mechanik vravel ze ak 2-3x ju niekto polozi do nuly tak uz potom nedrzi prud (kludne aj po 1roku). Ked auto stoji 3dni, tak uz pocut ze to nenaskoci hladko, chvilu taha, ale po 5 dnoch ani tuk. Potom ked nastartujem kablami, tak ako pouzivam auto kazdy den tak v pohode startujem rano. Je to 90Ah, znacku som neskumal, uvazujem nad Exide Excell , Varta Black dynamic 90Ah, pozriem ten Energizer.
Obrázok Obrázok Obrázok
ex E30 318i,M10 coupe >> ex E46 318i sedan >> E39 530D :) (na predaj)

Užívateľov profilový obrázok
airbone
Auto: F25 X3
Kraj: Prešovský

Štvrtok, 4. Novembra 2010, 12:44

pocuj, neze mode2 som hladal a nenasiel ale MUSI TO BYT napalene v MODE2 FORM1 !!!!!!!. Musis mat program ktory toto podporuje!!! Inac ti neprecita mechanika nic.
Je to zriedkavo pouzivany mod, musi byt program kde sa to da nastavit, nie kazdy to podporuje.
Auto by malo byt pocas update nastartovane, trva to mozno 1 minutu vsetko.

Užívateľov profilový obrázok
RomanC
Auto: E39 530dA touring
Kraj: Košický

Štvrtok, 4. Novembra 2010, 14:46

Nevedel som overit ci najnovsie cloneCD pouzivaju ten Mode2 ,kedze uz ten program niekolko rokov nepouzivam . Ako som spominal , firmware som reinstaloval niekedy v 2006-2007 .
Neskusal si to dat auto na diagnostiku , ci nahodou nevyhodi nejaku chybu ?
Ja by som na tvojom mieste skusil este aj dealera , s tym , ze nech ti reinstaluju firmware , lebo ked tam prides s tym ,ze nevies ci ti funguje mechanika , tak verim tomu ,ze ti povedia ,ze treba novu mechaniku .

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní