... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Gulath
Autor témy
Auto: E46 320D
Kraj: Trnavský

[E46 320D Compact] - novacik

Nedeľa, 31. Októbra 2010, 20:21

Zdravim pani,

rozhodol som sa, ze po cca 3/4 roku, co uz mam svoje prve BMW napisem nieco aj do jeho pribehu. Zacneme od A, cize Ako som ho kupil.

Povodne som potreboval lubovolne auto na cestovanie do prace. Kedze som mal limitovany rozpocet, poprosil som kamarata, ktory sa trosku vyzna v autach (na rozdiel odomna), ci by mi neporadil s vyberom. V cenovej kategorii ktoru som povodne chcel (5K Euro) sme nasli niekolko malickych aut. Renault Twingo, Volkswagen Lupo boli prve volby. Sice malicke, ale zase nizka spotreba a na jazdenie to staci. Den pred cestou na stredne slovensko sa ozval kamaratovi bracho, ze by v tej cene mal byt Golf. Tak super, boli uz tri auta ktore sme sli pozriet.
Rano som nadsene vstal, pockal na kamarata a vyrazili sme. Cestou sme sa dozvedeli, ze Golf uz je predany. Zial. Takze povodny plan, pockame si na Twingo a Lupo (kedze majitelia mali cas az popoludni). Popozerali sme okolite bazary, posedeli sme v kaviarni, ked tu kamaratovi zazvonil telefon. Volal mu brat, ze ma este jedno auto. V podstate som pocul iba otazky, co? ako je stare? kolko ma najazdene? kolko ma naozaj najazdene? Ok, ideme ho pozriet...

No a po prichode na miesto som neveril vlastnym ociam. BMW, v ciernom prevedeni, trojdverove. To predsa nemoze byt za taku cenu. Ale co sa zda byt nerealne bolo realitou a tak som sa stal majitelom E46 320D Compact. Auto bolo predtym tuknute, takze mam pokriveny plech nad lavym kolesom, zlepeny lavy bixenon reflektor (takze svieti trochu slabsie), a zatial, podla technika ktory mi to pozeral vymlateny silent blok na pravom prednom kolese (ked sliapnem na brzdu to bucha a podla vonkajsich pozorovatelov, to koleso takmer poskoci).
Uz cestou domov som pochopil, ze nemam len take obycajne auto. Vystupil som po 4 hodinach soferovania, a nebol som dolamany, kludne by som mohol ist dalej, jednoducho pohodlie, ale ved to vsetci poznate, tiez mate BMW :). Auto je jednoducho verne svojmu sloganu - Radost z Jazdy.

Casom pridam fotky, aj napisem co dalsie sa podarilo opravit :).

Užívateľov profilový obrázok
Drac1k
Auto: tri
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 320D Compact] - novacik

Nedeľa, 31. Októbra 2010, 22:32

twingo vs. e46 :mrgreen: pekny rozdiel!
Obrázok
Môžem yebať tie vaše dymiace diesle s kruťákom jak kamión..
Novšie nie vždy musí znamenať lepšie..
e46 323i ex
e91 330xi N52
e92 335xi N54
g31 540ix B58

HAZARD
Auto: stare
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 1. Novembra 2010, 08:06

no porovnanie zaujimave...twingo vs lupo vs e46 :wink: tesim na foto
However good or bad a situation is, it will change...
SOLD 328i coupe
RIP 323i coupe

Užívateľov profilový obrázok
FOXXX
Auto: BMW316ti E46 Compact
Kraj: Košický

Pondelok, 1. Novembra 2010, 09:31

Mozem len potvrdit ........... Radost z jazdy \:D/ daj fotky ze kuk
BMW Freude am Fahren

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných