Tak toto nebude pravda - mne totiz predajcovia dali pozitivne hodnotenie a v tej tabulke je aj moznost neutral a negative rating....
to ze ti dali pozitivne hodnotenie nehovori nic o tom ci ti mohli dat nejake ine alebo nie :) a v tabulke su aj tieto moznosti, lebo ved kupujuci moze dat predajcovi stale aj negativ aj neutral feedback.
Ciastocne mas pravdu, ALE ked si precitas uvedene podmienky dozvies sa ze predajcovia mozu odfiltrovat / blokovat kupujucich co nezaplatili po vydrazeni resp. inak porusili podmienky eBayu.
Vzhľadom na to,že neovládam jazyky,ani neviem princíp nákupu cez ebay,tak som poprosil zak.tohto vlákna Kubika,či by mi nebol ochotný pomôcť s nákupom.Nejednalo sa o nejako extrémne drahú vec a preto si vážim jeho pomoci o to viac,že sa podujal aj maličkosti.Dnes som si bol pre danú vec,ktorú som si cez neho objednal.Som velice spokojný s jeho prístupom,ani to dlho netrvalo.Týmto bych mu chcel aj tu poďakovať. DIK MOC
Ako som uz pisal tiez som kontaktoval clena KUBIKA ohladom objednavky,pomoc s objednanim z Ebay-u. Tymto by som sa mu chcel podakovat za pomoc,snahu a ochotu pri kupe z tejto stranky. Chalanisko ochotny pomoct,poradit! Posielal som mu na ucet hotovost...po doruceni ihned echo o obdrzani a naslednom objednavani + cely priebeh objednavky.Dokonca aj ako sa o dany sortiment starat,udrziavat ho (: