... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

murgamiv
Autor témy
Auto: BMW E 61 530 D
Kraj: Banskobystrický

525 TDS prehrieva sa

Pondelok, 12. Júla 2010, 19:47

Prosím o radu. Dnes sa mi prehrialo moje Bawo. Voda mi zmizla cez poišťák nádržky.Vodu som doplnil.Po chvílke jazdy sa auto znovu zohreje a musím vypnúť zapalovanie a nechať naplno kúrenie.Po chvílke klesne teplota a auto ide chvílu dobre.Otvoril som nádržku a do nádržky voda netlakuje ani nestúpa,ale všimol som si že mi nejde ventilátor chladenia.Asi visko spojka.Máte ju niekto na predaj? Budem vďačný za každú radu a pomoc.Piatok mám ísť do Grécka.Dik.Ivan.

Tibor78
Auto: e36 320
Kraj: Žilinský

Re: 525 TDS prehrieva sa

Pondelok, 12. Júla 2010, 21:51

murgamiv napísal:
Prosím o radu. Dnes sa mi prehrialo moje Bawo. Voda mi zmizla cez poišťák nádržky.Vodu som doplnil.Po chvílke jazdy sa auto znovu zohreje a musím vypnúť zapalovanie a nechať naplno kúrenie.Po chvílke klesne teplota a auto ide chvílu dobre.Otvoril som nádržku a do nádržky voda netlakuje ani nestúpa,ale všimol som si že mi nejde ventilátor chladenia.Asi visko spojka.Máte ju niekto na predaj? Budem vďačný za každú radu a pomoc.Piatok mám ísť do Grécka.Dik.Ivan.

ahoj.Ja som mal tiez ten problem a na vine bolo pokazene cidlo teploty vody v chladici...Preto mi nespinal ventilator...

Užívateľov profilový obrázok
luky2208
Kraj: Prešovský

Utorok, 13. Júla 2010, 11:21

Tibor78 napísal:

ahoj.Ja som mal tiez ten problem a na vine bolo pokazene cidlo teploty vody v chladici...Preto mi nespinal ventilator...

Na TDSku sa vrtula točí stale je len spinana vysko spojkou. Skôr by som skontroloval termostat a vodnu pumpu či neodlamalo vrtulku na nej.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 14. Októbra 2010, 13:41

chlapci potrebujem surne pomoc, kamaratovi sa prehrieva e34 525TD-čko, a chladič je pritom studený, bude to vodná pumpa alebo termostat? tieto 2veci ma napadli, buď odlomené plastové lopatky na vodnej pumpe alebo termostat nechce otvoriť, na čo sa najskôr kuknúť? ručička vody mu vyskočila skoro k červenému tak hneď vypol motor ale chladič bol studený,diki za nápady, inak v oleji nie je voda, ani naopak
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

rase
Kraj: Trnavský

Štvrtok, 14. Októbra 2010, 15:44

ved skus pozret obidve vtomto ti nepomozeme, sam vies co pozret ... :D

sisla
Auto: bmw E34
Kraj: Bratislavský

Sobota, 23. Októbra 2010, 14:56

murgamiv napísal:

Toto iste robilo mne, jednoznacne visko, dala som ju vymenit, nahodila novy termostat a ide auticko jak nove. Na nete je vsetko, ludia rozpredavaju auta na suciastky, tam najdes :) drzim palce !!!

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných