... všetko o BMW ...

Moderátori: 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

bmw750il
Autor témy
Auto: BMW 750IL
Kraj: Banskobystrický

Prasknutá Hlava E38

Utorok, 19. Októbra 2010, 10:12

Nazdar páni.Chcem sa spýtať stráca sa mi voda s chladiča a mechanik nevie zisťiť kde je problém tak mi povedla že to môže byť aj tou hlavou tak to ide pozerať.Chcem sa spýtať aké mám môžnosťi ak to bude nedajbože tá hlava , kamarát mi vravel že sa oplatí rovno nový motor ?! či to je hlúposť neviem poradťe mi... ](*,)

Užívateľov profilový obrázok
badboy8605
Auto: e36 M3,e38 tds
Kraj: Trenčiansky

Re: Prasknutá Hlava E38

Utorok, 19. Októbra 2010, 18:00

bmw750il napísal:
Nazdar páni.Chcem sa spýtať stráca sa mi voda s chladiča a mechanik nevie zisťiť kde je problém tak mi povedla že to môže byť aj tou hlavou tak to ide pozerať.Chcem sa spýtať aké mám môžnosťi ak to bude nedajbože tá hlava , kamarát mi vravel že sa oplatí rovno nový motor ?! či to je hlúposť neviem poradťe mi... ](*,)

...ak to bude v hlave tak mi volaj,píš a ja mam cely 12valec aj prevodovku na diely...no a ak nemaš deravy chladič alebo niektoru s hadic a nezostava pod autom voda tak najskôr to bude jedna s hlav alebo možno len tesnenie každopadne ak budeš mať zaujem tak diely mam skoro všetky popripade ti ho aj cely za volake rozumne peniaze predam aj s prevodovkou ktora ma prdrbkane čerpadlo...ja už mam na mojom druhy motor aj prevodovku-konečne!!!

Lopo
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 19. Októbra 2010, 20:47

takze uz si konecne pojazdny? :) som zvedavy kedy na teba natrafim v PD, lebo e38mu sem tam stretnem akurat tak Rastovu :D
ex e36 '92 320i
ex e38 '00 740d
F02 750Li Xdrive

sharan933
Kraj: Prešovský

Streda, 20. Októbra 2010, 17:30

pochybujem ze ti praskla hlava .ja mam taku pumpu co s nou natlakujes chladiacu sustavu a ked je niekde unik tak sa ti ukaze

7er
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 21. Októbra 2010, 01:01

aj keby to bola hlava urcite nemusis menit rovno cely motor... zalezi v akom stave je hlava pokial je ok staci dat nove tesnenie popripade zbrusit a vse je ok

ale na e38 je viacej pricin a tesnenie pod hlavou je az ta posledna moznost...radsej to poriadne skontroluj ako to zbytocne rozobrat aj ked nikdy to neni zbytocne ale predsa...

bmw750il
Autor témy
Auto: BMW 750IL
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 22. Októbra 2010, 13:36

Nazdar páni vyriešil som to tak že som si zohnal iný motor a mal som problémy aj zo servom tak mi chlapík dá motor ktorý má 149 000 km overených ktomu mi dá 2 Roky záruku podla jeho slov je ako nový ten motor za 1000E si myslím že to neni také zlé lebo som sa pýtal mechanika čo a ako tak povedal že je to lepšie riešenie... Na budúci týžden idem ponho a ked bude všetko na mieste potom napíšem čo a ako...posledné čo potrebujem je grill a neviem sa k nemu nijak dostať cez net iba eBay a tomu moc neverím. [-X Každopádne sa ťeším už ked bude hotová :)

Užívateľov profilový obrázok
Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Piatok, 22. Októbra 2010, 16:07

ja som s ebayom viac spokojny ako s vacsinou nasich, alebo ceskych e-schopov

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný