... všetko o BMW ...

Bawo 740 napísal:že uskromním saMáš lepší a silnejší motor jak 3-liter a môžeš sa vozit za 6 litrov,kto by to nechcel.Mat 400Nm a 200koní v 2-litrovom motore a ešte diesli,vysoký výkon,nízka spotreba a ešte aj poistka
Strašne krásne auto a vôbec mi tam ten benzín u teba nechýba.Každý kto auto uvidí prvý krát si povie že tam musí byt benzín a minimálne 2 a polka a ked zbadá 2-liter diesel tak zostane prekvapený.Potom mu povieš že to má tolko a tolko koní a Nm,padne mu sánka a ked stále neuverí tak ho jednoducho prevezieš a potom pôjde posratý domov a stále nebude chápat.Tvoje auto je dokonale výnimočné a už teraz mi padá sánka pri pomyslení kolko práce,času a financí si doňho dal.Ale výsledok stojí za to a auto je neuveritalné

depressman napísal:Sry za OT, prace na aute vela... chapem, všetci ti to tu chvália, no pre mňa je to čista Kolotočarina](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
Neuraz sa, koľko ľudí toľko chutí
 mne sa na tom aute strasne pacila farba a tie carbon imitacie to len pokazili v mojich ociach. samozrejme ako uz kolega pisal kolko ludi tolko chuti kazdemu sa paci nieco ine.
 mne sa na tom aute strasne pacila farba a tie carbon imitacie to len pokazili v mojich ociach. samozrejme ako uz kolega pisal kolko ludi tolko chuti kazdemu sa paci nieco ine.Inscene napísal:
v com je 20d motor lepsi a silnejsi ako 30d prezradis mi?pri hocjakom motore kde aj pouzivas ten vykon nebudes mat nizku spotrebu to si uvedom ..ci uz pri 2.0 alebo 3.0 .. ide o to ze ten trojliter nemusis tolko tocit ako 2.0 aby dosahoval taky vykon..neviem ci tebe padne sanka ked ti niekto povie ze ma 200koni a 400nm v rozmedzi par otacok ..a ak ti staci 200 koni koni na to aby si siel posraty domov tak neviem co by si robil v 400konovej m5... tam by si asi ostal v aute a rovno vyhadzoval hovna z tade..
kazdopadne k autu ... isto stevo do neho vlozil cas peniaze usilie lasku;) ja som skor zastanca inych foriem uprav..
ale ako celok to posobi celkom fajn..

mudre slova tak by som to povedal sam ako inscene...ale treba povedat, dole klobuk pred stevom je to krasne auto , treba si pozriet na zivo, a fakt ide vynikajuco nato ze to je 2.liter mal som tu cest to vidiet ako to jazdi......
 mudre slova tak by som to povedal sam ako inscene...ale treba povedat, dole klobuk pred stevom je to krasne auto , treba si pozriet na zivo, a fakt ide vynikajuco nato ze to je 2.liter mal som tu cest to vidiet ako to jazdi......
Sodap napísal:
Jak je to mozne? Uplne to iste auto ako mas ty slo oproti mne...zas tak slepi niesom
LV - Levice ... stale nic ?
Proste farba,model,cierna kapota, M naraznik....proste VSETKO sedi, neverim ,ze je na slovensku, este 1 taketo auto
 takze stefo ma dvojnika =)
 takze stefo ma dvojnika =)Inscene napísal:
v com je 20d motor lepsi a silnejsi ako 30d prezradis mi?pri hocjakom motore kde aj pouzivas ten vykon nebudes mat nizku spotrebu to si uvedom ..ci uz pri 2.0 alebo 3.0 .. ide o to ze ten trojliter nemusis tolko tocit ako 2.0 aby dosahoval taky vykon..neviem ci tebe padne sanka ked ti niekto povie ze ma 200koni a 400nm v rozmedzi par otacok ..a ak ti staci 200 koni koni na to aby si siel posraty domov tak neviem co by si robil v 400konovej m5... tam by si asi ostal v aute a rovno vyhadzoval hovna z tade..
kazdopadne k autu ... isto stevo do neho vlozil cas peniaze usilie lasku;) ja som skor zastanca inych foriem uprav..
ale ako celok to posobi celkom fajn..

Bawo 740 napísal:...Viezol som sa v X6M,mala 550 koní,sánka my padla ale hovná som nevyhadzoval

chefino napísal:
To preto, lebo to bola asi X6Me (e ako ekonomická verzia) s 550 koňmi.
Keby si išiel v pravej X6M (tá má 555 koní), to by už ty hovna lítali oknom samé
 Ja som to napísal približne,v nemecku s ňou lietat je sranda,posral som sa ale nevšimol som si tie hovná tak asi naozaj vylietavali samé
 Ja som to napísal približne,v nemecku s ňou lietat je sranda,posral som sa ale nevšimol som si tie hovná tak asi naozaj vylietavali samé  Stými prahmi to je sranda,som ešte nevidel m-prahy na e46,podobajú sa na prvý pohlad na sériové ale ked sa na to pozerám druhý,tretí-krát tak už vidím tie rozdiely,pekné sú,nemali by byt súčast m-packetu?
 Stými prahmi to je sranda,som ešte nevidel m-prahy na e46,podobajú sa na prvý pohlad na sériové ale ked sa na to pozerám druhý,tretí-krát tak už vidím tie rozdiely,pekné sú,nemali by byt súčast m-packetu? 

vyzerá perfektne , modrá farba a lak je ako nový
  vyzerá perfektne , modrá farba a lak je ako nový   veľa štastných km prajem :))
  veľa štastných km prajem :)) 

Ten predny skelet je tam origo? Tmavsi by mu pristal asi viac.
  Ten predny skelet je tam origo? Tmavsi by mu pristal asi viac.

krásna mašina...motorka je motorka, ten pocit z jazdy ti žiadne auto nedá
  krásna mašina...motorka je motorka, ten pocit z jazdy ti žiadne auto nedá