... všetko o BMW ...
Bawo 740 napísal:že uskromním saMáš lepší a silnejší motor jak 3-liter a môžeš sa vozit za 6 litrov,kto by to nechcel.Mat 400Nm a 200koní v 2-litrovom motore a ešte diesli,vysoký výkon,nízka spotreba a ešte aj poistka
Strašne krásne auto a vôbec mi tam ten benzín u teba nechýba.Každý kto auto uvidí prvý krát si povie že tam musí byt benzín a minimálne 2 a polka a ked zbadá 2-liter diesel tak zostane prekvapený.Potom mu povieš že to má tolko a tolko koní a Nm,padne mu sánka a ked stále neuverí tak ho jednoducho prevezieš a potom pôjde posratý domov a stále nebude chápat.Tvoje auto je dokonale výnimočné a už teraz mi padá sánka pri pomyslení kolko práce,času a financí si doňho dal.Ale výsledok stojí za to a auto je neuveritalné
![]()
![]()
depressman napísal:Sry za OT, prace na aute vela... chapem, všetci ti to tu chvália, no pre mňa je to čista Kolotočarina![]()
Neuraz sa, koľko ľudí toľko chutí
Inscene napísal:
v com je 20d motor lepsi a silnejsi ako 30d prezradis mi?pri hocjakom motore kde aj pouzivas ten vykon nebudes mat nizku spotrebu to si uvedom ..ci uz pri 2.0 alebo 3.0 .. ide o to ze ten trojliter nemusis tolko tocit ako 2.0 aby dosahoval taky vykon..neviem ci tebe padne sanka ked ti niekto povie ze ma 200koni a 400nm v rozmedzi par otacok ..a ak ti staci 200 koni koni na to aby si siel posraty domov tak neviem co by si robil v 400konovej m5... tam by si asi ostal v aute a rovno vyhadzoval hovna z tade..
kazdopadne k autu ... isto stevo do neho vlozil cas peniaze usilie lasku;) ja som skor zastanca inych foriem uprav..
ale ako celok to posobi celkom fajn..
Sodap napísal:
Jak je to mozne? Uplne to iste auto ako mas ty slo oproti mne...zas tak slepi niesom![]()
LV - Levice ... stale nic ?
Proste farba,model,cierna kapota, M naraznik....proste VSETKO sedi, neverim ,ze je na slovensku, este 1 taketo auto
Inscene napísal:
v com je 20d motor lepsi a silnejsi ako 30d prezradis mi?pri hocjakom motore kde aj pouzivas ten vykon nebudes mat nizku spotrebu to si uvedom ..ci uz pri 2.0 alebo 3.0 .. ide o to ze ten trojliter nemusis tolko tocit ako 2.0 aby dosahoval taky vykon..neviem ci tebe padne sanka ked ti niekto povie ze ma 200koni a 400nm v rozmedzi par otacok ..a ak ti staci 200 koni koni na to aby si siel posraty domov tak neviem co by si robil v 400konovej m5... tam by si asi ostal v aute a rovno vyhadzoval hovna z tade..
kazdopadne k autu ... isto stevo do neho vlozil cas peniaze usilie lasku;) ja som skor zastanca inych foriem uprav..
ale ako celok to posobi celkom fajn..
Bawo 740 napísal:...Viezol som sa v X6M,mala 550 koní,sánka my padla ale hovná som nevyhadzoval![]()
chefino napísal:
To preto, lebo to bola asi X6Me (e ako ekonomická verzia) s 550 koňmi.
Keby si išiel v pravej X6M (tá má 555 koní), to by už ty hovna lítali oknom samé