... všetko o BMW ...
LuCKy napísal:Ahoj.
Nechce sa mi veriť, že sa to takto urobilo samé. Nevymenili Ti jednotku MKIII za inú? Cez diagnostiku sa to zmeniť nedá. Jedine, že by Ti downgradli FW alebo vymenili jednotku.
Inak mám keyCD a aj softvér V32, MKIII verzia je maximálne 3-1/63 (V22), v Tvojom prípade by malo byť úplne jedno, z akej verzie inštaluješ, vždy sa nainštaluje maximálna verzia pre danú jednotku (v Tvojom prípade 3-1/63, čiže V22 ako som už písal).
LuCKy
2bad napísal:cauko. To piskanie je podla otacok? pokial ano, tak viem ako to odstranis. treba ist po vsetkych kabloch ktore idu zo zosiku a 100% bude niekde pri audio kabloch velka guča kablov samostatnej elektroinstalacie auta alebo staci jeden hruby plusovy.pokial ano, tak treba premiestnit kable zosiku tak, aby neviedli popri elektrike auta. cize tahat ich inakade.
dufam ze to pomoze. :)
speedfred napísal:opytaj sa mechanika ci ti neodpajal bateriu,je moznost ze sa navigacia este neuspala,odpojili bateriu a citacka si to odniesla.
mam ten isty problem s mkIII,obcas mi naskoci aj povodna grafika,ale vsetko je akoby primrznute.skusil som vymenit citacku co je v kufry a hla vsetko sa vratilo na povodnu grafiku
RomanC napísal:ked som stiahol mapy z internetu , napalil na cd , vlozil do citacky map . Vsetko fungovalo ok ,ale asi po 200-300 km ,zacalo mi zle nacitavat mapy a stalo sa to iste co tebe , vycital som niekde na UK bmw fore ,ze sa to preplo do safe modu , preto ta zmena grafiky a neukazovanie menu navigacie .
Vratil som to povodneho stavu tym,ze som vyhodil cd mapy ,stiahol a napalil ine a reinstaloval som firmware ten isty ,ktory tam bol , kedze novy sa uz niekolko rokov neupdatoval (mkIII 3-1/63) .
Vsetko sa vratilo do povodneho stavu .
matko_kubko napísal:
Ano, vyzera to podobne, tiez to moze byt po tych 200km. Ale ked teraz vlozim soft update cd, tak to zacvrka uvodne nacitanie CD ale nic sa nedeje ani po niekolkych minutach - ako potom mozem zmenit ked to nefunguje?Ine mapy som neskusal, ale ani ked som vratil povodne CD origo co tam bolo tak sa nic nedeje. Mozes mi napisat ktoru verziu z netu a cim si napaloval to CD? Resp ako si ten update spravil presne? Lebo verziu v32 mam vraj overenu ale bohuzial to vobec nenacita ani z 3 roznych napalovaciek co som skusal. Uz fakt neviem, momentalne nemam na novu mechaniku, skoda tej navigacie..
matko_kubko napísal:
Oni baterku neodpajali avsak ja predtym ano. Ale este cestou k mechanikovi to bolo vsetko po starom, tak som z toho totalny blb. Viem o tom ze to je citlive na to odpojenie pocas zapisu a stve mat to ale co uz asi to odisloAj ked teda to "nove" menu je v pohode, nezasekava len ma totalne prekvapilo. Este jednu vec som neskusal a sice odpojit baterku na pol hodiny aby sa vyresetovali nastavenia... (aj ked ta svina baterka sa uz xty krat vybila a tak na zimu idem kupit novu, len musim zmerat ci auto nezerie po vypnuti prud lebo ak stoji 3dni tak uz je problem nastartovat aj ked je baterka dobita dlhou jazdou..
1rocna by to ale robit nemala..
DIk za radu, z CR sa niekto ozval ohladne MKIII mechaniky, tak uvidime, ak niekto mate rad by som to vyskusal vymenit ci to teda bude ono. Kazdopadne dik..