Nechcem vyzerat ako fuser, ale ja som si dorabal osvetlenie na nohy, osvetlenie vonk. kluciek, vymenu vsetkych int,ziaroviek za led...vyslo ma to na 14€.
Kupil som 12V Led Pas, nastrihal a napajkoval na origo konektory vo svetlach (hocikedy mozem odpojit)
Neviem ci som mal viac stastia ako rozumu, ale mne to neblblo a neblbne. Asi je to sposobom, akym su zapajane diody v led pasoch...su to vzdy 3 diody+ rezistor. Dokopy to asi dava nejaky odpor a nic neblbne...nemeral som to..naco ked je to OK?
Jedine co som potom dokupil za 2,5€/2ks boli LED ziarovky do 2 citacich svetielok v zadu (bez odporov, najjednoduhsie) . Tam sa mi nedalo nejako rozumne pouzit LED pas.(keby som trocha porozmyslal, tak by som to mozno spravil)
Na nohy som tahal kable z vrchneho svetla nad radickou...vtedy som si dorabal aj samostmievacie zrkadlo , tak som to mal cele rozobrate, ale aj tak by to nebolo vela roboty.
Na klucky som potom tahal kable z osvetlenia noh...
Daval som to aj do jednej temy (
bmw3-e46/e46-skorodovane-kontakty-na-osvetleni-spz-t27667-30.html?hilit=led%20osvetlenie%20noh )...mal som to pofotene ako to vyzera v noci, ale ten odkaz na uschovnu uz nefunguje. Tiez nemam rad ked to svieti ako v Las Vegas...myslim ze sa mi podarilo skombinovat svietivost s farbou (studena biela).
Keby som to robil dnes, tak by som inak spravil len zadne horne svetlo...to sa mi troska nepaci, lebo vidno cez ciry kryt nalepeny LED pas...teraz by som tam dal origo LED Panel, ktory stoji cca 2€.