simik a priblizis pls fungovanie toho el. predohrevu? mne sa zda ze funguje, za studena mam o tych cca 100 vyssie otacky ako zohriaty. moj motor by mal mat teraz okolo 100tkm takze by to aj sedelo... (ma tak teraz napadlo ze 100000km je vlastne 100 mega metrov, ale este som nikde nevidel tuto predponu s metrami pouzivat )
Mne kolisu otacky za studena niekedy az po zhasnutie ale na benzinovej 320.Je v pohode ak po nastartovani,nezapnem svetla a necham ho sekundicku zohriat,oni aj vtedy kolisu no ni hrozne.
Ten predohrev sa zapína po 10stupnov ak su splnené určité podmienky, stav baterie,teplota chladiacej kvapaliny,to všetko má nejaké hodnoty čo si ja teraz nepametam,ale vo wds to je všetko....
no mne kolisu otacky priblizne ´plus minus 150 ale tak ze skacu sa hambim za to ked idem z prace nastartujem zimne auto a pocut kolisanie otacok a diagnostika v TEMPUSE V pp je obsadena na cely tento tyzden ,nema niekto diagnostiku? okoli pp kk?
BMW 320D Touring,rok výroby 2003 110kw - 150koni čierná saphire metalíza, folie,17elektrony ,palubný počítač, navigacia, klimatizacia, elektrické okna, Tempomat ,multifunkčny volant, DSC
cawte ,nestretli ste sa alebo neviete mi proadit prečo mi kolišu otačky ked naštartujem rano zimny motor? akonahle za zohreje už otačky su stabilné mam 110kw motor 320d
Ja som mal taky isty problem a mal som vadny 1 vstrekovac,vyskusaj to dat premerat
po vymazani chyb mi to prestalo par dni nekolisali otačky a ešte mi aj stupli asi o 100 ked bol zimny ale teraz sa mi to zas vratilo a po nastartovani mi este aj dymi takystiplavy dym a kolišu otacky zas za tepla uz neni problem
BMW 320D Touring,rok výroby 2003 110kw - 150koni čierná saphire metalíza, folie,17elektrony ,palubný počítač, navigacia, klimatizacia, elektrické okna, Tempomat ,multifunkčny volant, DSC
Ahojte, ja mam podobny problem. Auto bolo na diagnostike.. Nove zhavice, nove zhaviace rele, trysky dobre hodnoty za studena i tepla a predsa pokial sa motor nezohreje , resp rucicka teploty neopusti modre pole tak pri volnobehu otacky kolisu. Bavil som sa s jednym technikom od BMW a povedal, ze to mozu byt nejake dva regulatory. Neviem, ako sa to presne da zistit...