... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
BMW je Láska, BMW je Sila, BMW je Delo.
Keď jazdíš na Bmw, máš pocit, ako z LSD
praetorian napísal:nechaj ho.mysli si : ALE SOM VTIPNY...ALE SOM MU DAL... keby cital poriadne tak by prisiel na to ze trubka bola docasne riesenie...a silonka dodatocny filter ktory som po troch dnoch dal dole...a ze pozadovany zvuk to uz ma...nechcel som aby to dunelo...takze original koncovy tlmic tam ostal inak by to bol neznesitelny hluk...vsetko je teraz tak ako ma byt...ale stale sa najde niekto kto si mysli ze je vtipny...![]()
![]()
praetorian napísal:ale asi lebo vsetko si popretacal.
pato1117 napísal:praetorian : ....jeziiis mariaaa .....kamo ty to sem pises narocky aby sme sa pobavili ? ...das si na bawo sisku keru postriekas sprejom a jebnes na nu silonku od mami ? dalej, chces mat hlucny zvuk ? ...riesis tu kuchanie kata ..znizovanie vykonu, zvysovanie emisii proste nieco si tam pisal ze namiesto stredoveho tlmica navaris ruri ....nejake hajzlove ..umele ....sak ty si priklad praveho slovaka ...chces mat vsetko za lacne peniaze ...popripade za ziadne ....tebe jebe ....strasne vypravas ze prejazdis 200litrov benzinu na mesiac to mas 250€ ....dpc tak chodievaj mesiac busom a mas na vyfuk ...sice nebude to parada ale ucel ti to splni ....pozri sa ..kazdy sa na tebe smeje ....skus najprv porozmyslat aku temu zalozis ...az potom konaj ....a nevyhovaraj sa ze si laik ... ale to je tvoja vec ...toť moj nazor
ZDAR GARAZOVEMU TUZINGU