... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
eEDOo
Autor témy
Auto: BMW E61
Kraj: Žilinský

Original diely zo zahranicia

Pondelok, 4. Októbra 2010, 07:33

Zdravim,

nemate nahodou niekto skusenosti s kupou originalnych nahradnych dielov zo zahranicia.
Budem mat cestu do mnichova a rozmyslam, ze by som si odtial nieco priniesol na moje BMW.
Je mozne tam niekde zohnat diely za nejake slusne peniaze?
Je tam sidlo BMW, tak by sa tam snad dalo nieco zohnat.

Dik
Edo
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

pogo
Auto: BMW 520i

Re: Original diely zo zahranicia

Piatok, 8. Októbra 2010, 20:14

Bracho v Mnichove je predajna kde maju všetko, uplne všetko ak to nemaju na sklade do 24 hod im to tam dovezu, lebo v okoli Frankfurkterigu čo je aj ulica kde maju sklady a predajnu je tam najviac hal na výrobu dielcov pre cele BMW v EU. tTkže ak pojdes stav sa tam určite, najlepšie ak budeš vedieť kod čo chces, ale je tam školení tím ktorý sa venuje lena a len dielcom. Oplatí sa tam nakupovať máš na tuti 1 triedu a ceny su jemne nižšie ako u nás. A hlave neoj.... lebo u nas niekdy pýtaju niekokonasoben viac za čo i len malu prkotinku, asi maju v BA pekného idiota čo im tam nacenuje veci na systému aj ked by ceny mali byt uz jedtotne a take ako v DE.

eEDOo
Autor témy
Auto: BMW E61

Pondelok, 11. Októbra 2010, 11:02

dik za info.

inak, co za ceny sa uvadzaju na tej online ETK (http://bmwfans.info/parts/catalog/).
ja som sa bol pytat na vstrek na E61 530d a predajca mi zahlasil cenu o cca 70Eur vyssiu a este cca 4Eura viac na zhavic.
Preto som zacal spekulovat nad tym, ze si to doveziem priamo z mnichova.
Jazdim ako dochodca za 12l :(

------------------------------------------

LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Utorok, 12. Októbra 2010, 07:25

Ceny v ETK ber ako orientacne.

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 0 neregistrovaných