... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

miso-nz
Auto: bmw e39 2,5 tds
Kraj: Nitriansky

Re: Neštartuje E39 525Tds

Pondelok, 11. Októbra 2010, 13:57

Užívateľov profilový obrázok
13roman
Autor témy

Pondelok, 11. Októbra 2010, 19:34

miso-nz mas pravdu je o niečo lacnejsie len to foto sa mi nejak nevidi zda sa mi trošku inakšie možno len preto že je to blbo odfotene. Ale aj tak najskor skusim to moje opravit. Už ho mam rozobrate tak už len nikde zohnat uhliky,dufam že to nebude problem.

miso-nz
Auto: bmw e39 2,5 tds
Kraj: Nitriansky

Pondelok, 11. Októbra 2010, 20:12

13roman napísal:
miso-nz mas pravdu je o niečo lacnejsie len to foto sa mi nejak nevidi zda sa mi trošku inakšie možno len preto že je to blbo odfotene. Ale aj tak najskor skusim to moje opravit. Už ho mam rozobrate tak už len nikde zohnat uhliky,dufam že to nebude problem.

ked mi to pride tak ti dam vediet ci pasuje :wink: oplati sa ti to opravovat? ja som to moje tiez rozobral ale ta kotva od uhlikov bola uz riadne zodrata ale uhliky boli dobre cerpadlo sa tocilo... problem je v tom ze lopatka co taha naftu bola z obi dvoch stran uplne hladka kvoli tomu nemalo co uz tlacit naftu... radsej si to poriadne pozri aby si sa stym zbitocne nedrbkal :wink:

byko
Auto: bmw 525 td e39
Kraj: Žilinský

Utorok, 1. Februára 2011, 20:08

Caute, neviem ci mam ten isty problem:

pri -12st. som isiel do obchodu v pohode, no naspat som uz nenastartoval. Len tocil starter, ked som auto odtlacil tak asi po 30 min. auto nahodou chytilo, presiel som 100km na dialnici, cestou naspat auto chytilo a islo ok. No po asi dalsich 80 km, prestalo mat tah, po nejakej dobe sa zas chytilo a malo tah. Odhadoval som ci mi nafta nemrzne, bolo -7. Predtym som natakoval na Agipe zostatok bol uz cca 17litrov, potom dotankoval na Shellke plnu a este dolial aditiva. Potom islo parada cca. 5km do garaze.
No problem sa zopakoval, nestarovalo a netaha, taha len do cca. 2800ot. a z vyfuku sa nedymi ako z diesla, cisty vzduch (ekologicky :D), spotreba bola na dialnici nizka cca. 5.5 litra.
Palivovy filter bol meneny a novy ma najazdeny cca. 18 tis. km, nahodil som este odlozeny stary. No problem sa zopakoval, nestartuje, teda len nahodou a ked tak netaha viac ako 2800 ot, pripadne je tupii tah. Pride mi to ze nema palivo.

PS: mozno mohla byt nejaka bublinka v hadicke, ale ta po vymene filtra nebola ziadna, lebo dotlacilo naftu. (bolo vidiet ako ide cez hadicku)
BMW 525TD, rv. 02
STAV KM: 98 000km
DAKUJEM za radu

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 4 neregistrovaní