Caute, neviem ci mam ten isty problem:
pri -12st. som isiel do obchodu v pohode, no naspat som uz nenastartoval. Len tocil starter, ked som auto odtlacil tak asi po 30 min. auto nahodou chytilo, presiel som 100km na dialnici, cestou naspat auto chytilo a islo ok. No po asi dalsich 80 km, prestalo mat tah, po nejakej dobe sa zas chytilo a malo tah. Odhadoval som ci mi nafta nemrzne, bolo -7. Predtym som natakoval na Agipe zostatok bol uz cca 17litrov, potom dotankoval na Shellke plnu a este dolial aditiva. Potom islo parada cca. 5km do garaze.
No problem sa zopakoval, nestarovalo a netaha, taha len do cca. 2800ot. a z vyfuku sa nedymi ako z diesla, cisty vzduch (ekologicky

), spotreba bola na dialnici nizka cca. 5.5 litra.
Palivovy filter bol meneny a novy ma najazdeny cca. 18 tis. km, nahodil som este odlozeny stary. No problem sa zopakoval, nestartuje, teda len nahodou a ked tak netaha viac ako 2800 ot, pripadne je tupii tah. Pride mi to ze nema palivo.
PS: mozno mohla byt nejaka bublinka v hadicke, ale ta po vymene filtra nebola ziadna, lebo dotlacilo naftu. (bolo vidiet ako ide cez hadicku)
BMW 525TD, rv. 02
STAV KM: 98 000km
DAKUJEM za radu