... všetko o BMW ...
MattyX napísal:auto pěkně vymazlený :) v mých očích vidím největší problém v tom pod kapotouale super povoz
Stefo1248 napísal:To pod kapotou tahá lepšie ako 330d :)
 ale to je o prioritach každýho , je to jen můj pohled na věc no
 ale to je o prioritach každýho , je to jen můj pohled na věc no  ale jak říkam , E46 moc pěkná
 ale jak říkam , E46 moc pěkná 
MattyX napísal:
jako o výkonovejch parametrech nepochybuji :) mě spíš irituje to palivo prostěale to je o prioritach každýho , je to jen můj pohled na věc no
ale jak říkam , E46 moc pěkná

Sodap napísal:Budem sa opakovat, ale fakt super, ten CSL kufor je parada, snad volakedy v dalkej buducnosti aj ja budem mat taky
Inak, asi 2x som ta stretol v LV, vzdy si siel oproti, len furt zabudnem reagovat
 to určite niesom ja .
 to určite niesom ja .Stefo1248 napísal:Dakujem ,viem že benzín je benzín:) Ale uskromnim sa:)
 Máš lepší a silnejší motor jak 3-liter a môžeš sa vozit za 6 litrov,kto by to nechcel.Mat 400Nm a 200koní v 2-litrovom motore a ešte diesli,vysoký výkon,nízka spotreba a ešte aj poistka
 Máš lepší a silnejší motor jak 3-liter a môžeš sa vozit za 6 litrov,kto by to nechcel.Mat 400Nm a 200koní v 2-litrovom motore a ešte diesli,vysoký výkon,nízka spotreba a ešte aj poistka  Strašne krásne auto a vôbec mi tam ten benzín u teba nechýba.Každý kto auto uvidí prvý krát si povie že tam musí byt benzín a minimálne 2 a polka a ked zbadá 2-liter diesel tak zostane prekvapený.Potom mu povieš že to má tolko a tolko koní a Nm,padne mu sánka a ked stále neuverí tak ho jednoducho prevezieš a potom pôjde posratý domov a stále nebude chápat.Tvoje auto je dokonale výnimočné a už teraz mi padá sánka pri pomyslení kolko práce,času a financí si doňho dal.Ale výsledok stojí za to a auto je neuveritalné
 Strašne krásne auto a vôbec mi tam ten benzín u teba nechýba.Každý kto auto uvidí prvý krát si povie že tam musí byt benzín a minimálne 2 a polka a ked zbadá 2-liter diesel tak zostane prekvapený.Potom mu povieš že to má tolko a tolko koní a Nm,padne mu sánka a ked stále neuverí tak ho jednoducho prevezieš a potom pôjde posratý domov a stále nebude chápat.Tvoje auto je dokonale výnimočné a už teraz mi padá sánka pri pomyslení kolko práce,času a financí si doňho dal.Ale výsledok stojí za to a auto je neuveritalné  

ice.blade napísal:mne to neda... auto by bolo krasne nebyt tych stock prahov... vymen!!!
Stefo1248 napísal:v LV?? je to možne ale nie na BMWto určite niesom ja .

Sodap napísal:Budem sa opakovat, ale fakt super, ten CSL kufor je parada, snad volakedy v dalkej buducnosti aj ja budem mat taky
Inak, asi 2x som ta stretol v LV, vzdy si siel oproti, len furt zabudnem reagovat

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)