... všetko o BMW ...

patres napísal:OOO was is das ? Porsche

riadne blaznive je to auto , na dvojke sa este kruti po ceste
  riadne blaznive je to auto , na dvojke sa este kruti po ceste   a ten zvuk V10 je riadne návykový aspoň pre mna
 a ten zvuk V10 je riadne návykový aspoň pre mna  

,neskutocne co to robi este na drite gang
 ,neskutocne co to robi este na drite gang   

patres napísal:No ono to na trojke spravilo cca 1km odtlacok pneumatik

tu keby si dava takuto prechadzkovu jazdu tak na D1 ho v 180tke sejme Oktavia TDi s argumentom preco isiel tak pomaly
 tu keby si dava takuto prechadzkovu jazdu tak na D1 ho v 180tke sejme Oktavia TDi s argumentom preco isiel tak pomaly 
dodoIPD napísal:Pneu maju zivotnost 5000km MAXIMALNE na takom aute.

depressman napísal:Nic proti takto upravenej M6 200tis. EUR, ale keby to porsche bolo Turbo, myslim ze by ta M6 GP stihala len tak tak, aj to len na rovinkach.
depressman napísal:Nic proti takto upravenej M6 200tis. EUR, ale keby to porsche bolo Turbo, myslim ze by ta M6 GP stihala len tak tak, aj to len na rovinkach.

Peter92 napísal:nova turbina ma 500hp a aj ked je podstatne lahsia tak vykon je vykon a ked je rozdiel 300 koni...pravdou je, ze toto auto neni moc na zakruty robene, podobne ako SL od Brabusu
 , a auto ma sialeny zvuk, ale sedel som ako spolujazdec a chvilku som aj soferoval v Carrere 4S co ma o 200koni menej, a poviem ti ze strasny rozdiel. Je to proste ine auto.
, a auto ma sialeny zvuk, ale sedel som ako spolujazdec a chvilku som aj soferoval v Carrere 4S co ma o 200koni menej, a poviem ti ze strasny rozdiel. Je to proste ine auto.