... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

gucci1111
Autor témy
Auto: e 46 sedan
Kraj: Banskobystrický

Prosím poradí niekto???

Piatok, 8. Októbra 2010, 23:20

Zdravím všetkých ktorí vlastnia BMW a sú členmi tohoto klubu-:).chalani potrebujem poradiť s jedným menším problémom.mám e39 530d 2001 a prestalo mi svietiť práve zadné svetlo.som to skúšal kuk,ale nakoľko som zistil,že mám svetla s Celis diodami,tak som v koncoch-:(.aký je postup alebo ako to mám vymeniť,resp.dosiahnuť aby mi to svietilo znovu.riešil už niekto tento problém???nemohol nastať problém s Light modulom.prosím o radu!ďakujem už teraz za vaše cenné radi-:).

Užívateľov profilový obrázok
profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Re: Prosím poradí niekto???

Sobota, 9. Októbra 2010, 00:07

rady

aké sú to tie diody? foto?

gucci1111
Autor témy
Auto: e 46 sedan
Kraj: Banskobystrický

Sobota, 9. Októbra 2010, 10:31

No ja sa domnievam,že sú tam nejaké diody,som pozeral ziarovky a našiel som len smerovkove,hmlovkove a spiatockove-:(.a tam kde by mali byt obrysove je len nejaká pätica s kablami.nevieš mi poradiť ako ďalej???mám to úplne rozobrat???čo by ste mi odporucili???vďaka

Užívateľov profilový obrázok
profor
Auto: E46 nemám
Kraj: Bratislavský

Sobota, 9. Októbra 2010, 10:35

máš v kufri 12v zásuvku? tú päticu s káblami odpoj a provizórne napoj zo zásuvky a pozri či svieti. ak nie, prehoď polaritu, a ak ani potom nie, to isté skús na strane ktorá funguje aby si si overil, či to máš zo 12V zásuvky správne napojené

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných