... všetko o BMW ...
Spring napísal:Vopred ďakujem za prípadné konštruktívne rady pri kúpe autíčka.Po rokoch som sa rozhodol vrátiť k tejto značke, hľadám isto E46 v dobrom stave. po FL , skôr naftu(len ma neukameňujte :-) ) a preferujem sedan a bol som si pozrieť toto autíčko....sme aj predbežne dohodnutí, ale niekoľko detailov mi ešte celkom nesedí :
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/320d-e46-id1757682.html
Chlapík je klasický ,,obchodník" a správal sa neutrálne , je tam serviska po cca 99 000 v roku 2008, teraz by tam malo byť cca 132000...zdá sa že by to mohlo byť reálne,nerobil som BC test, auto je z Francuzska, zvonku vyzerá slušne, síce bolo pozerané v daždi ale nič výrazné som vonku nevidel.
Pneu sú ok, interíér....no nie je to to čo na fotkách, nakoľko som detailista tej špiny je tam na môj vkus viac kao sa patrí ak bude to chcieť ak ho vezmem poriadnu očistu.
No po mojich skúsenostiach s bazármi nič nove .
čiže toľko look....
Pri studenom štarte jemná biela para z výfuku, to je asi v poriadku...
no a to čo mi vadí...
* rv. nie je 2003/6 ako uvádza ale 2002/2 (overnie VINKA) čo nie je až tak problém, lebo nejazdím na roku výroby ale na aute,proste je to pre mňa ale mínusový bod pre predajcu a ,,trochu,,mi to príde ako oj*b
*je tam koža a nikde nie je zapínanie vykurovania sedadiel. aj ked píše že to má...pri otázke what is som dostal odpoved:,,no tom tam píšem automaticky ked tam je koža...ja ani neviem kde tie spínače sú...trochu čudná odpoved na ,,obchodníka s autami,, nie? :-)
* Studený štart na šup....trochu šelest ...asi vodná pumpoa, alebo nejaká kladka ale fakt iba málo a ustupuje postupne...
* po štarte akýsi čudný buchot do podlahy ( nie výfuk pri štarte ale už po naskočení motora cca 4-5 sekúnd) akoby chcel niekto nastúpiť spod auta :-) ...tento potom ustúpil a zmizol cca po 10-15 sec...a pri teplom štarte už len bežné rezonancie ako dieslík...
* výmena kotúčov bude potrebná vpredu, nemám potuchy čo je to za investíciu a samo aj obloženie...
moja otázka :
Čo si o tom celé myslíte , máte tu skúsenosti ktoré ja nemám..... a máte predstavu čo to môže búchať odspodu?...maník trvdil, že viete je to automat a bla bla bla...neviem...to mi tam asi jediné vadí aby som pre neho v pondelok šiel...
prípadne, ak to stojí za kúpiu podľa vás, bol by niekto kto by ho čekol ešte raz so mnou za priateľskú odplatu ?
Vopred ďakujem za konštruktívne názory a reakcie....
mex.x napísal:ahoj skypco, rad by som ta poprosil na nazor na toto auto
http://bmw-rad-3.autobazar.eu/uk/320-d-id1793708.html
kamarat by ho chcel zobrat, tak som sa mu ponukol, ze tu je na fore jeden ochotny profesional, ktoreho ked poprosiim, urcite
napise par postrehov.
ja som zhruba nazor na auto povedal, ..ze nech vezme 150konovu verziu, ze tie svetlomety urcite vyzeraju aspon na 100 000km viac a kto si bude kupovat diesel aby jazdil 15000km rocne???....plus vybava je nulovaa...
vopred dakujem za tvoj osobny nazor....
Ivanko napísal:Ahojte,nepoznáte náhodou toto auto? Čo naň hovoríte? http://bmw-rad-3-touring.autobazar.eu/3 ... 49279.html
Drac1k napísal:Caute,caute....
Zaujimalo by ma,ci mozem "REALNE" rozmyslat nad tym,ze by som si chcel doviest e46 325i / cca 220 000 km /r.v. cca 2000/2001 / cena do 6700ecok aj s prepisom ???![]()
alebo mam radsej napisat Wilkovi do MODRE Z NEBA?
![]()
napr.taketo nieco...kks tato sa mi moooc paci![]()
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=135275172&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=13&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuels=PETROL&minFirstRegistrationDate=1999-01-01&maxPrice=7001&transmissions=MANUAL_GEAR&siteId=GERMANY&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&categories=Limousine&tabNumber=1
dik moc za inf
Skypco napísal:...ak si najdes v danej lokalite este aspon dva kusy tak mozes vyrazit:) ..., okolo Mannheimu alebo Stuttgartu urcite este nejakych kandidatov vyberies..., kludne to posli...