ale ked bloknu hlavny tah cez mesto a neoznacia obchadzku len ta vsade odklonia ze tadialto nie a za boha sa dostat tam k tescu a smer vypadovka dialnica na PO akoze sila na tom slovensku co mna potom ze tam dakto beha nech si to zorganizuju normalne, vyznacia obchadzku a nie ze palte do ... co sa rozculujem vobec :) ved tu tak vsetko funguje
kosicky policajty su Numero uno mne sa to stalo prvy krat pred 5timi rokmi ked som sem prisiel na skolu... oco mi doniesol veci na intrak.... a potom sme sa nevedeli dostat von z mesta... skore 2 hodky si nas pohadzovali ty gumkaci jak na ping pongu... vtedy som spoznal asi cele mesto a ani jeden nevedel vysvetlit normalne ako sa dostat na vypadovku...
ked si vyliezol v budimiri tak si isiel cez kostolany a uzil si si cestu cez kamenolom ;D. btw isiel si kolo mna
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ked si vyliezol v budimiri tak si isiel cez kostolany a uzil si si cestu cez kamenolom ;D. btw isiel si kolo mna
jj cez kostolany som isiel, a dakou cestou(ci skor necestou) aj cez les ze skratka, kamos ma cez tel. navigoval jaaj no keby som vedel sa aj pristavim :) na xvilu