... všetko o BMW ...
Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k
ice.blade napísal:
aka kontrolka sa ti rozsvietila po stlaceni brzdoveho pedalu? platnicky alebo vystrazny trojuholnik co znaci pracu ASC/DSC?
na predface staci vymenit "cidlo" (presnejsie je to len umelina v ktorej sa predere kontakt) a ked je kluc v prvej polohe si auto zisti ze je tam kontakt... ono staci zoskratovat kabliky od toho "cidla" a uz na pristrojovke nic nesvietioverene
ice.blade napísal:a este ked je to tak blbo riesene, ze len jedno lave predne koleso a jedno prave zadne koleso ma "cidlo"... uplne od veci, ked sa mi vzdy zoderu zadne lave pakne skor nez prave (na pravej je to "cidlo") aky to ma vyznam? zaskratovane a prdim na to!!! :)
Radim046 napísal:
![]()
![]()
to budeš mít asi něco špatně když se ti destičky sjižděj na jedný straně víc než na druhym kole,co třeba vyčistit a promazat přesuvníky na brzdiči.
Nevim ale ty čidla jsou podle mě dobrá věc.Nevím jak vy ale mě destičky vydržej určitě 60 000km takže 1x za 2roky koupit za 300kč čidlo mi nepřijde tak vysoká cena abych musel bastlit něco na autě.Ale jiný kraj jiný mrav.
chico69 napísal:neviete náhodou či je možné vložiť senzor už keď sú namontované platničky ? bez toho aby sa to muselo celé komplet (prasiatka) rozoberať ?
TT-SIMIK napísal:Ja mam zase problem ten,že som menil komplet predne aj zadne obloženie aj indikátory aj su skontrolovane a stale mi ta kontrolka svieti.....nevie niekto treba to dat resetnut v servise???![]()
![]()