... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

reklamne predmety bmwklub.sk

carolos
Autor témy
Kraj: Košický

porucha centralu na e34

Pondelok, 4. Októbra 2010, 19:18

dnes sa mi poruchal central na e34 a to tak ze ked auto zamknem klucom-dialkove nie je- to sisamo hned odomkne takze sa neda nijako zamknut takze som stoho dost "puk" :shock:. vedel bi niekto pricinu alebo ako bi sa to dalo spravit , dakujem.

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: porucha centralu na e34

Pondelok, 4. Októbra 2010, 20:29

teoreticky sa nato vieme poziret cez diag

popripade urob fintu aku mal chalan na e36. skus sa postupne pritlacat o dvere ci ti neostane zamknute. na zamku je totiz kontakt dovretia a ten sa zvykne posunut a zda sa mu ze mas otvorene dvere, pritom su zavrete.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Peter540
Auto: E34 540i
Kraj: Trnavský

Pondelok, 4. Októbra 2010, 23:07

kamaratovi zas nejde na 34ke central uplne ,može byt že odišla daka jednotka toho centralu či?
BMW 540iA E34
BMW 525tds E34 ex
mazda 323 BG 1.7D ex
audi 80 1.8 ex
BMW 520i E34 ex
škoda forman ex

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Utorok, 5. Októbra 2010, 08:06

nejde na dialkove alebo na kluc? skusal zamknut aj na spolujazdcovej strane? ked nie klucom tak z vnutra?
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

carolos
Autor témy
Kraj: Košický

Utorok, 5. Októbra 2010, 10:33

dakujem za odpovede no neviem si to vysvetlit ale ono sa to opravylo samo :shock: auto som nechal celu noc odomknute a rano "vuala" zasuniem kluc do dveri,zakmnem a ono sa zamkne takze tak a to nie je prva samooprava tohto auta, jeden cas sa mi stavalo ze pri rozjazde alebo pridani plynu ked som potreboval zrychlit s ustalenej rychlosti na vysiu autom trhalo a nedalo sa poriadne rozbehnut ani predbiehat :oops: ale ked dosiahlo urcite otacky t. j okolo3000 tak slo normalne aaj to sa opravilo same som, som zvedavi do kedi lebo predtim to robilo tak, ze raz trhalo a pri druhej jazde zasa nie, ale teraz uz ide vpoho pri kazdej takze tak. takze estee raz dakujem za vsetky radi a pripomienky.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 235 neregistrovaných