... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
ewors
Kraj: Trenčiansky

Re: BMW 6 Coupe Concept oficialne

Sobota, 25. Septembra 2010, 11:46

zelo ml. napísal:
ano sme bratia,....a myslim ze skutocny fanusik co je aj na bmw klube,..si moze povedat svoj nazor to nehovorim ze nie,...ale taky dristy ako su hore sem fakt nepatria,....to by sme si mali skor pisat o new modeloch inej automobilky,....alebo takto,....ak je vobec daky audi klub tak ti maju celkom pravo si utahovat z new bmw modelov a samozrejme aj naopak. To co napisal moj brat je svata pravda,..speje to tu do velkej ....., vkuse sa tu porovnava, kritizuje, su tu ludia ktory o bmw nevedia ani hovno,...staci len ze maju jedno v garazi,..popripade su tu taki co ani bmw nemaju a hraju sa na machrov.
TO ze ci odradza zakaznikov pri kupe bmw prave dizajn o tom silno pochybujem,...fakt sa pozrite co beha po cestach,...a ked uz sme pri tom tak toto auto bude na 90% vyzerat takto ako je,..samozrejem vy tvrdite ze je hnusne,...ale ked vas jebne na dialnici popripade vy jeho tak v momente naburate lebo nebudete moct od neho odtrhnut oci,...tak to tu funguje. Kazy je iba mudry pri klavecnici,.....to som aj ja borec tatko,...tiez mozem picovat na kazdy model vyjde ale mne to aspon kusok zdraveho rozumu nedovoli,...vsak preco tu vlastne sme,..lebo sme bud fanusikovia alebo hrdi majitelia aut bmw. Ked sa nad tym zamyslite a potom si precitate tie kokotiny co ste tu (cele forum myslim) popisali tak by vam malo byt z toho na bliti.

v niecom suhlasim ale v niecom zas odporujem... je pravda ze niektori (vratane mna) piseme svoje vlastne nazory na tieto auta... priznajme si, kazdy mame iny vkus a ine oko.. predpokladam ze ty si profesionalny fotograf, co potrvrduju aj tvoje referencie, a pozeras sa na tieto auta uplne z inej stranky a to prave z tej, z ktorej by si ich chcel vidiet.. to mame snad kazdy. ale nie kazdy mame rovnaky vkus.. niekto ma rad E30, pre niekoho je to "stare" auto a zameriava sa skor na novsie modely E36/E46... 1/5 ludi z tadeto ako si napisal "maju jedno v garazi,..popripade su tu taki co ani bmw nemaju a hraju sa na machrov". ale snazia sa zaradit do tej vacsiny ludi, ktory znackou BMW ziju.. dalej si pisal ze kde sa stratili ludia, ktori zalozili toto forum, ze zrazu zmizli pretoze ich nebavilo citat reci uz spominanej 1/5 ludi. podla mna ta vacsina 4/5 su ludia, ktori stoja za obdiv, a prave na nich by som sa zameral (na mieste admina) a nezaujmali by ma nejaky sopliaci.. tot vse k mojmu nazoru..
Keď auto, tak BMW...
Obrázok

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Sobota, 25. Septembra 2010, 16:02

1. Titanium silver
2. Space grey
3. Sophisto grey
4. Sapphire black
5. Imperial blue
6. Deep see blue
7. Havana

Obrázok

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 15:51

"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Zelo ZH

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 15:52

stjr napísal:

No hlavne, ze ty si jeden kultivovany a fundovany diskuter. Zacal si urazkami, skoncil urazkami a tie myslienkove fekalie medzi tym sa nedali citat...

V garazi mam niekolko baworakov, kde najstarsi a najlacnejsi z nich je 3 rocna E92 335i ALE TENTO NAJNOVSI GRC OD BMW by som si v zivote nekupil, aj ked som do novej 6er vkladal velke nadeje...

Skuste otvorit oci vy chlapci a nie automaticky a bezhlavo velebit vsetko co 'soudruzi' z Mnichova vypotia. Povedzme si na rovinu, ze za vysokymi predajmi BMW je hlavne tradicia, punc kvality (ak ked je to len mytus - aspon moja skusenost je taka) a technicka vyspelost. Dizajn, aspon za poslednych par rokov je skor faktorom, ktory pripadneho zaujemcu odradi.

ty mi ides pisat o kultivovanosti? od zaciatku ako si sem zacal chodit si sa len povisoval a urazal.... tak sa najskor pozri do zrkadla a potom pis o inych...
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

mareko258
Auto: BMW E61
Kraj: Banskobystrický

Nedeľa, 26. Septembra 2010, 15:58

lovebmw napísal:
nepochybuj lebo takto bude vyzerať až na malinke detaily budúca šestka Coupe :wink: tu je pár nových foto od Evo Magazine http://www.evo.co.uk/news/evonews/25726 ... ncept.html
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

krasny 2dver, farba uplne mu pristane a vsetky interierove \:D/ \:D/ detaily aj exterierove su uplne krasne, bude to super coupe ked to bude uz v predaji sa tesim....nieco na styroch kolesach co utkne kazdemu do oka ked to pojde po ceste... =D> =D> vydareny kusok podla mna..
Obrázok
http://www.varialdetail.sk/

tulimulik
Kraj: Trnavský

Pondelok, 27. Septembra 2010, 12:48

zelo ml. - Silno pravdu si napísal... Concept sa im strašne vydaril.. Tak jak Nová 7, 5, Krásavica to je Nádherné línie aj interiér fakt prepracované konečne nie tie Bangelovské nedostatky...... keď ste zakomplexovaný do vašich e36-ek
"Lebo to je najkrajší bawor" ](*,) Ale fakt sa treba pozerať dopredu a nie dozadu... Naživo by ste na to čumeli jak bacil do lekárne... By sa naslintal célý bazén ...
dovi dopo :-"
Obrázok
BMW 123d_Sedona red_(Performance front)

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Streda, 29. Septembra 2010, 17:36

Kus pravdy je na oboch stranách. Mne sa tiež nepáčili nové modely (aj keď už zrovna nové nie sú) a nie pre to že na ne nemám, ale pre to že sa mi nepáčia. Kdežto o tejto 6 sa to určite povedať nedá, myslím si že je dosť podarená, oproti predošlej veľké zlepšenie (aspoň pre mňa, predošlá mi fakt nešmakuje doteraz a ani nezačne). Tak isto aj nová 5 je super (čo si tiež o e60 stále nemyslím, nech ide čas ako chce).
Obrázok

lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Pondelok, 25. Októbra 2010, 15:09

[youtube]ri6iOXngZnw&feature=player_embedded[/youtube]
http://www.topspeed.sk/autosalon-pariz-bmw-6-coupe-concept-2010.html

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní