... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, k33p, Hugino, voMacK

bmwtt.sk

Recovery
Autor témy
Auto: BMW 318 D
Kraj: Bratislavský

svetlá

Sobota, 25. Septembra 2010, 13:05

Vlastním BMW 318 D r.v.2007 a akosi ma už nebaví s každou somarinou chodit do BMW servisu.Toto je moje druhé BMW v mojom živote.Prve som mal M3 z roku 1999 a kupil som ho v roku 2005 ako náhradné vozidlo do rodiny a firmy.Dovtedy som bol držitelom len značky Infiniti a zástanca silných obsahov.Tá kúpa nebola moc vydarená lebo stále tam niečo išlo do sračiek (čerpadlo, turbo, brzdy...atd) po velmi precíznej kontrole auta som prišiel na to že to bolo asi 3x fajn roztrieskané a kopa dielov ako i M-paket je len skladačka z poľských skladov.Ale to nemení nič na tom že pri jazde ma to auto velmi oslovilo..Tak som sa rozhodol zakupit si BMW 318 D v roku 2007 nové a mám ho dodnes a som velmi spokojný s jazdnými vlastnosťami, komfortom, spolahlivosťou, spotrebou...atd.Je to prosťe super auto a dnes viem že kvalitné auto i z nižším obsahom a perfektnou spotrebou dosiahne to kde iné značky potrebujú velkoobsahové motory zo spotrebou ruského tanku..A čo ma može trápiť na takom aute?Nie je toho veľa, sú to len také drobnosti v ktorých by som potreboval poradiť.Prvý je parkovacie osvetlenie do kruhov.Nedávno som menil parkovačku v ľavom svetle kde moj kamarát ktorý je automechanik opravár(lebo poruchy opravuje a nie len mení diely ako na páse) zistil takú drobnosť že celá parkovačka je síce zaliata ale dá sa vybrať žiarovka a netreba kupovať celú zaliatu parkovačku za 35Eur ale len žiarovku z interiéru staršej 5-kovej rady za 10Eur.Po čase odišla i na pravej strane a nedávno zase na ľavej.Pretože je výmena trochu náročnejšia na montáž nevie mi niekto poradiť kde sa dá zakúpiť náhrada v podobe LED prevedenia?A ako sa resetujú servisné kontroly?Po troch rokoch záruky som tento rok platil servis pri kompletnej servisnej kontrole a veru nie je to žiadna lacná záležitosť.I servis Infiniti nebol nejaký lacný ale táto cena bola "dosť" vysoká...Tak mám dobrého mechanika a niektoré záležitosti si riešim sám..Dajte mi vediet i na moj email recovery@centrum.sk.Dakujem
Recovery

Užívateľov profilový obrázok
voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Re: svetlá

Sobota, 25. Septembra 2010, 14:47

reset intervalov sa riesi napr tu: http://www.bmwklub.sk/technicke-okienko/reset-intervalov-na-novsich-modeloch-1-3-5-6-7-z-e9x-e6x-t13530.html

a dalsie veci tu tiez najdes, ked pouzijes funkciu "hladat"; najdes ju hned hore pod logom BMWklub.sk ....vela stastia s autom :)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

semtex

Sobota, 25. Septembra 2010, 15:54

Na keru picu si seci jebete tie prijebane fotky cez celu stranu do podpisov...jebat take forum, kde musim preskorlovat celu stranu kvoli trom prispevkom!!!!pojebte sa!!!

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Sobota, 25. Septembra 2010, 16:02

Prve som mal M3 z roku 1999 a kupil som ho v roku 2005 ako náhradné vozidlo do rodiny a firmy.Dovtedy som bol držitelom len značky Infiniti a zástanca silných obsahov.Tá kúpa nebola moc vydarená lebo stále tam niečo išlo do sračiek (čerpadlo, turbo, brzdy...atd) po velmi precíznej kontrole auta som prišiel na to že to bolo asi 3x fajn roztrieskané a kopa dielov ako i M-paket je len skladačka z poľských skladov.

======
Zda sa vam to normalne co je tu napisane?

Bez urazky, ale to nedava zmysel...podla toho co je tam napisane, to asi M3 nebola..

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

bubino
Kraj: Zahraničie

Sobota, 25. Septembra 2010, 17:21

Sodap napísal:
======
Zda sa vam to normalne co je tu napisane?

Bez urazky, ale to nedava zmysel...podla toho co je tam napisane, to asi M3 nebola..

Sodap jedna taka M3 sa tu rieesila??? m-power/m3-diely-na-330d-t34181.html

Sodap
Auto: e91 / 2.0D
Kraj: Nitriansky

Sobota, 25. Septembra 2010, 17:44

hmm, no, mozno kupil prave tu "330d M3" :mrgreen:

5. E91 320d
4. E39 530d - EX (skvelé auto)
3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si)
2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....)
1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)

"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..."
BMW song

bubino
Kraj: Zahraničie

Sobota, 25. Septembra 2010, 17:59

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 227 neregistrovaných