efendy napísal:prípadne ešte viem o dvoch ktorý sa specializuju na BMW
Lukacs Ladislav - 0905 771 417 begin_of_the_skype_highlighting 0905 771 417 end_of_the_skype_highlighting - robí skôr staršie ročníky aut , ale zase za dobrú cenu ... už som u neho servisoval , všetko v poriadku
Roman Grendel - číslo mam v druhom mobile , potom ho doložím ... predtým robil v Tempuse ... má viac servisov , jedno v Barci ako bola Honda ...
a na autoelektriku je vraj dobrý "citron" (neviem kto je to)
EDIT ... tak bol som u toho Grendela (kedže som nemal kontakt na Hlavača,

)
ked som mu donesol auto ukazal som mu 6 vecí ktoré mi mal spraviť na aute ...
1. povedal mi cenu okolo 40eur ... nakoniec som platil 120eur (čisto iba robota, žiadne nahr. diely)
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif)
a to mi
spravil zo 6 veci len 2
2. povedal mi že to bude hotove na druhý deň ... auto bolo u neho v servise
viac ako týždeň
3. ked som mu volal , "klamal" mi do telefonu

... povedal mi že svetla už vybral z auta a vyskušal aj všetky nahr. motorčeky svetiel ktore som mu odniesol ... lenže ked som teraz ku nemu došiel .. tak svetla ani neboli vybrate z auta , a motorčeky svetiel ani nevybral z tašky ktoru som nechal v kufry
4. prišiel som pre "opravené" auto a zatvorím dvere a okno sa nedotiahlo dohora

začal mi tvrdiť že to to okno sa na Coupe ani nedotahuje dohora (hlavne že ked som mu auto odniesol do servisu tak sa ešte dotahovalo) nakoniec to spravil
5. nefunguje mi spínač na otvorenie kufra na E46 (častá chyba E46) - povedal mi že potrebujem vymeniť celu lištu za 200eur ... že ten spínač sa nepredava samostatne ... ešte že som si to pozrel na ETK (spínač som našiel samostatne) ... potom mi tvrdil že si to pomylil s X5 ... no nevadi
6. a ešte tak na záver ... cestou domov (ešte že ma napadlo) som zastavil a išiel do kufra pozrieť či mi vratil bezp. šrubu ku kolesám ... samozrejme chýbala , po 5 min. telefonovania s ním (hovoril mi že to musí byť v aute) sa zistilo že šrúba je u jeho kolegu vo vrecku

tak a to ma už fakt dorazilo
NO MÁM DOSŤ
... NIKDY VIAC KU NEMU DO SERVISU