... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
lovebmw
Auto: BMW
Kraj: Prešovský

Re: BMW 6 Coupe Concept oficialne

Utorok, 21. Septembra 2010, 21:45

Kolesá , spätné zrkadlá a koncovky výfukov budú zmenené čo sa exteriéru týka

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Streda, 22. Septembra 2010, 09:51

lovebmw napísal:
Kolesá , spätné zrkadlá a koncovky výfukov budú zmenené čo sa exteriéru týka

kolesa by aj mohli nechat, teda disky
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

MuadDeeb
Auto: EX: E46 320dT 2005

Streda, 22. Septembra 2010, 10:41

To len mne prisli zadne svetla ako z Audi na prvy pohlad?
We ride together, we die together - Bad Boys For Life
Ford Escape 3,0 V6 XLT Limited

zelo ml.
Auto: bmw e39 523i m-paket
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 00:47

aaaaa zrazu tu je milion DIZAJNEROV na tomto fore,.....chlapi, trosku sa uvedomte,..pozrite sa dopredu a nie dozadu,.resp do garaze,....vyvoj a aj dizajn niekde smeruje,..a myslim si ze toto auto je dizajnerska lahodka,..co sa tyka aj interieru aj exterieru. Ti co na to somru su zakomplexovanci zaskatulkovani kdesi v historii tejto znacky. Preberte sa.

P.S. najradsej mam reci typu ze predok je z audi, zadne svetla skoda superb,....to su take dristy ze ma zo stolicky dviha,...pozerajte sa ocami a nie vieckami. Vsetko je to original,....ked vysielo gran coupe tak boli z toho dizajnu vsetci uplne hotovi a zrazu je na tej istej platforme postavena 6stka (v podstate je to dvoj dverove gran coupe ) a uz je to najskaredsie na svete. Ak je niekto odbornik, nech nakresli akoby podla neho mala vyzerat nova sestka a zavesi to sem,..aby sme sa mohli aj my rozplivat nad dizajnovym skostom.

Isto to nieje vsetko ale tak uz som mal trosku nervy lebo tu na fore su iba majstri sveta co by to urcite lepsie vymysleli,....popripade su tu este taky co maju v garazi audi a na nose riadne popolniki a nevidia na monitor.
BMW 523i M paket (ZH 523 XX)

lovebmw

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 08:51

zelo ml. napísal:
aaaaa zrazu tu je milion DIZAJNEROV na tomto fore,.....chlapi, trosku sa uvedomte,..pozrite sa dopredu a nie dozadu,.resp do garaze,....vyvoj a aj dizajn niekde smeruje,..a myslim si ze toto auto je dizajnerska lahodka,..co sa tyka aj interieru aj exterieru. Ti co na to somru su zakomplexovanci zaskatulkovani kdesi v historii tejto znacky. Preberte sa.

P.S. najradsej mam reci typu ze predok je z audi, zadne svetla skoda superb,....to su take dristy ze ma zo stolicky dviha,...pozerajte sa ocami a nie vieckami. Vsetko je to original,....ked vysielo gran coupe tak boli z toho dizajnu vsetci uplne hotovi a zrazu je na tej istej platforme postavena 6stka (v podstate je to dvoj dverove gran coupe ) a uz je to najskaredsie na svete. Ak je niekto odbornik, nech nakresli akoby podla neho mala vyzerat nova sestka a zavesi to sem,..aby sme sa mohli aj my rozplivat nad dizajnovym skostom.

Isto to nieje vsetko ale tak uz som mal trosku nervy lebo tu na fore su iba majstri sveta co by to urcite lepsie vymysleli,....popripade su tu este taky co maju v garazi audi a na nose riadne popolniki a nevidia na monitor.

+1 =D>

maiki
Auto: 02" E46 320d

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 09:44

no ja zo zelom vobec nesuhlasim !! toto je forum chapes? akoze sa tu keca, pisu sa nazory, debatuje sa... mne sa to nepaci vobec a myslim ze bmw sa ubera co sa tyka designu zlym smerom, nie je nad stare bmw, ako e30 a pod. pre mna sa vyvoj zastavil pri E36 a E39 vsetko novsie sa mi uz nepaci.. to je vec nazoru !!!!!!!! a ne ze ked tu niekto napise ze sa mu to nepaci, tak ty vybuchnes a picujes aky su ludia a ze co to pisu za sracky, ked sa im to nepaci ](*,)

a navyse pochybujem ze takto bude vyzerat nova 6, je to len concept
najkrajsia sestka je ta co sa robila 1976-98 :!: ty si myslis nieco ine, a nech, je mi to jedno, kecame , o tom to tu je :wink:

a ak nejky designer chce lepsie obrazky pre inspiraciu, aby vyhovel zelovi, tak tu: http://seriouswheels.com/cars/2010/top- ... -Coupe.htm
Your car. Your story. So don't let someone else write the book.
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

lovebmw

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 15:06

nepochybuj lebo takto bude vyzerať až na malinke detaily budúca šestka Coupe :wink: tu je pár nových foto od Evo Magazine http://www.evo.co.uk/news/evonews/25726 ... ncept.html
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok

maiki

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 15:59

za palubovka a podsvietenie je super =D>

exterier sa mne nepaci :-&

a to pochybujem.. nejak sa mi nechce verit ze by takto zverejnili fotky uplne novo navrhnuteho auta
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

lovebmw

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 19:17

Svetová premiéra sa uskutoční na Parížskom Autosalóne 2010 :arrow:
[youtube]-ZH5VFpAY-s&feature=player_embedded#at=42[/youtube]
[youtube]YlMB97gG5hY&feature=player_embedded[/youtube]

zelo ml.

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 22:47

ja som napisal ze nech tu niekto ukaze svoje navrhy a ty mi sem das link na vela fotiek tjeto sestky..... ja sa strasne nenasieram,..ale vidim ako to tu funguje,..nieco nove vybehne a kazdy to opicuje,....keby tu boli aspon normalne nazory ze trebars,..ok nepaci sa mi to ale uznavam ze to urcite nebude zle auto alebo nieco podobne,..a to prirovnavanie k inym automobilkam,...akoze nehnevaj sa na mna ale to je trosku ubohost hladat crty inych aut v bmw. Myslis ze su v bmw dizajneri tak jebnuti alebo ze su odkazani na odkukavanie od inych???? preber sa. To ze sa tu diskutuje,...to mi vobec nevadi,..ale nech sa tu diskutuje triezvo a trosku na urovni,...a hlavne s otvorenymi ocami
maiki napísal:
no ja zo zelom vobec nesuhlasim !! toto je forum chapes? akoze sa tu keca, pisu sa nazory, debatuje sa... mne sa to nepaci vobec a myslim ze bmw sa ubera co sa tyka designu zlym smerom, nie je nad stare bmw, ako e30 a pod. pre mna sa vyvoj zastavil pri E36 a E39 vsetko novsie sa mi uz nepaci.. to je vec nazoru !!!!!!!! a ne ze ked tu niekto napise ze sa mu to nepaci, tak ty vybuchnes a picujes aky su ludia a ze co to pisu za sracky, ked sa im to nepaci ](*,)

a navyse pochybujem ze takto bude vyzerat nova 6, je to len concept
najkrajsia sestka je ta co sa robila 1976-98 :!: ty si myslis nieco ine, a nech, je mi to jedno, kecame , o tom to tu je :wink:

a ak nejky designer chce lepsie obrazky pre inspiraciu, aby vyhovel zelovi, tak tu: http://seriouswheels.com/cars/2010/top- ... -Coupe.htm

Zelo ZH

Štvrtok, 23. Septembra 2010, 23:07

Brasko mas pravdu.... UPLNU... a toto je jeden z dovodou preco uz nechodim na toto pojebane forum.... lebo je tu milion majstrov sveta, ale len za klavesnicou...potom pride na zraz a hanbi sa predstavit!!!

Chlapci vyvoj nezastavite... ani co sa dizajnu tyka ani techniky.... a tych co tu pisu ake je to hnusne to moc trapit nemusi, lebo si ho v zivote nekupia... mozno za 15 rokov.... BMW to auto nerobilo pre vas, kecalov spoza monitora, ale pre kategoriu ludi co sa neodbavuju na fore, ale makaju a kupia si ho.... Pre takych su tieto nove auta.... ked sa niekomu paci E30 tak prosim nech si ju necha, nikto mu ju nebere.. ja osobne tiez milujem svoju E24 a E34, ale nikdy by som si nedovolil napisat ze toto je zly smer, ktorim sa BMW ubera.... asi pre ten zly smer minuli rok ako jedina premiova znacka mala narast v predaji, vsak? alebo vseobecne na svete stale rastie percento v predaji BMW.... asi preto ze sa uberaju zlym smerom.....

Ked to tu tak sledujem tak kazde jedno nove auto je tu najskor opicovane a ked ho uvidite na autosalone tak sa idete pojebat.... s kazdym to tak bolo.... kazde sa tu najskor opicovalo ake je hnusne a teraz ho pouzivate ako referenciu v porovnavani s novimi... ake je to predosle na ktore sa picovalo donedavna zrazu nadherne, ked vinde novsi model, vsak?

Je to tu uz vazne ubohe a myslim ze tento prispevok je jeden z mojich poslednych na tomto fore plnom trapkov a chudakov... kde su tie casi ked to tu stalo za to...a hlavne ked ludia tu na fore stali za to.... nenavratne v PIČI
BMW E34 540i 6q Saloon M paket
V8 FOREVER
BMW E24 635 CSi
Obrázok

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Piatok, 24. Septembra 2010, 07:39

Zelo ZH napísal:
Brasko mas pravdu.... UPLNU... a toto je jeden z dovodou preco uz nechodim na toto pojebane forum.... lebo je tu milion majstrov sveta, ale len za klavesnicou...potom pride na zraz a hanbi sa predstavit!!!

Chlapci vyvoj nezastavite... ani co sa dizajnu tyka ani techniky.... a tych co tu pisu ake je to hnusne to moc trapit nemusi, lebo si ho v zivote nekupia... mozno za 15 rokov.... BMW to auto nerobilo pre vas, kecalov spoza monitora, ale pre kategoriu ludi co sa neodbavuju na fore, ale makaju a kupia si ho.... Pre takych su tieto nove auta.... ked sa niekomu paci E30 tak prosim nech si ju necha, nikto mu ju nebere.. ja osobne tiez milujem svoju E24 a E34, ale nikdy by som si nedovolil napisat ze toto je zly smer, ktorim sa BMW ubera.... asi pre ten zly smer minuli rok ako jedina premiova znacka mala narast v predaji, vsak? alebo vseobecne na svete stale rastie percento v predaji BMW.... asi preto ze sa uberaju zlym smerom.....

Ked to tu tak sledujem tak kazde jedno nove auto je tu najskor opicovane a ked ho uvidite na autosalone tak sa idete pojebat.... s kazdym to tak bolo.... kazde sa tu najskor opicovalo ake je hnusne a teraz ho pouzivate ako referenciu v porovnavani s novimi... ake je to predosle na ktore sa picovalo donedavna zrazu nadherne, ked vinde novsi model, vsak?

Je to tu uz vazne ubohe a myslim ze tento prispevok je jeden z mojich poslednych na tomto fore plnom trapkov a chudakov... kde su tie casi ked to tu stalo za to...a hlavne ked ludia tu na fore stali za to.... nenavratne v PIČI

No hlavne, ze ty si jeden kultivovany a fundovany diskuter. Zacal si urazkami, skoncil urazkami a tie myslienkove fekalie medzi tym sa nedali citat...

V garazi mam niekolko baworakov, kde najstarsi a najlacnejsi z nich je 3 rocna E92 335i ALE TENTO NAJNOVSI GRC OD BMW by som si v zivote nekupil, aj ked som do novej 6er vkladal velke nadeje...

Skuste otvorit oci vy chlapci a nie automaticky a bezhlavo velebit vsetko co 'soudruzi' z Mnichova vypotia. Povedzme si na rovinu, ze za vysokymi predajmi BMW je hlavne tradicia, punc kvality (ak ked je to len mytus - aspon moja skusenost je taka) a technicka vyspelost. Dizajn, aspon za poslednych par rokov je skor faktorom, ktory pripadneho zaujemcu odradi.
Obrázok

maiki

Piatok, 24. Septembra 2010, 07:48

Zelo ZH napísal:

vy ste tusim fakt bratia ](*,) ty si na tomto fore tiez :wink: pri tebe resp vas nemoze mat clovek ani nazor?? vy sa zobudte kurva a nepicujte tu na ludi... jasne ze si take auto nekupim, lebo sa mi nepaci, mozno za tych 15 rokov sa mi bude pacit, lebo budem mat 40 a budem sa na auta pozerat inak... a kludne si dovolim napisat ze to ide zlym smerom lebo je moj NAZOR !!!! vobec ma nezaujma ze bmw predalo viac aut ako skoda... FUCK NEW MODEL CARS !! 8)
E46 320d 02"
ex E36 323i 96"
Obrázok

zelo ml.

Piatok, 24. Septembra 2010, 13:35

ano sme bratia,....a myslim ze skutocny fanusik co je aj na bmw klube,..si moze povedat svoj nazor to nehovorim ze nie,...ale taky dristy ako su hore sem fakt nepatria,....to by sme si mali skor pisat o new modeloch inej automobilky,....alebo takto,....ak je vobec daky audi klub tak ti maju celkom pravo si utahovat z new bmw modelov a samozrejme aj naopak. To co napisal moj brat je svata pravda,..speje to tu do velkej ....., vkuse sa tu porovnava, kritizuje, su tu ludia ktory o bmw nevedia ani hovno,...staci len ze maju jedno v garazi,..popripade su tu taki co ani bmw nemaju a hraju sa na machrov.
TO ze ci odradza zakaznikov pri kupe bmw prave dizajn o tom silno pochybujem,...fakt sa pozrite co beha po cestach,...a ked uz sme pri tom tak toto auto bude na 90% vyzerat takto ako je,..samozrejem vy tvrdite ze je hnusne,...ale ked vas jebne na dialnici popripade vy jeho tak v momente naburate lebo nebudete moct od neho odtrhnut oci,...tak to tu funguje. Kazy je iba mudry pri klavecnici,.....to som aj ja borec tatko,...tiez mozem picovat na kazdy model vyjde ale mne to aspon kusok zdraveho rozumu nedovoli,...vsak preco tu vlastne sme,..lebo sme bud fanusikovia alebo hrdi majitelia aut bmw. Ked sa nad tym zamyslite a potom si precitate tie kokotiny co ste tu (cele forum myslim) popisali tak by vam malo byt z toho na bliti.

zelo ml.

Piatok, 24. Septembra 2010, 13:36

a este taka malickost,..... vysvetlite mi ze preco ti najvacsi ludia ktory bmw klub zalozili a da sa o nich povedat ze maju najvacsie zasluhy tu uz niesu????? hmmm???? no myslim ze je to o ludoch a nemohli citat take dristy ako su tu na celom fore,.tak sli z tato radsej do pice.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní