... všetko o BMW ...
lovebmw napísal:Kolesá , spätné zrkadlá a koncovky výfukov budú zmenené čo sa exteriéru týka
zelo ml. napísal:aaaaa zrazu tu je milion DIZAJNEROV na tomto fore,.....chlapi, trosku sa uvedomte,..pozrite sa dopredu a nie dozadu,.resp do garaze,....vyvoj a aj dizajn niekde smeruje,..a myslim si ze toto auto je dizajnerska lahodka,..co sa tyka aj interieru aj exterieru. Ti co na to somru su zakomplexovanci zaskatulkovani kdesi v historii tejto znacky. Preberte sa.
P.S. najradsej mam reci typu ze predok je z audi, zadne svetla skoda superb,....to su take dristy ze ma zo stolicky dviha,...pozerajte sa ocami a nie vieckami. Vsetko je to original,....ked vysielo gran coupe tak boli z toho dizajnu vsetci uplne hotovi a zrazu je na tej istej platforme postavena 6stka (v podstate je to dvoj dverove gran coupe ) a uz je to najskaredsie na svete. Ak je niekto odbornik, nech nakresli akoby podla neho mala vyzerat nova sestka a zavesi to sem,..aby sme sa mohli aj my rozplivat nad dizajnovym skostom.
Isto to nieje vsetko ale tak uz som mal trosku nervy lebo tu na fore su iba majstri sveta co by to urcite lepsie vymysleli,....popripade su tu este taky co maju v garazi audi a na nose riadne popolniki a nevidia na monitor.
maiki napísal:no ja zo zelom vobec nesuhlasim !! toto je forum chapes? akoze sa tu keca, pisu sa nazory, debatuje sa... mne sa to nepaci vobec a myslim ze bmw sa ubera co sa tyka designu zlym smerom, nie je nad stare bmw, ako e30 a pod. pre mna sa vyvoj zastavil pri E36 a E39 vsetko novsie sa mi uz nepaci.. to je vec nazoru !!!!!!!! a ne ze ked tu niekto napise ze sa mu to nepaci, tak ty vybuchnes a picujes aky su ludia a ze co to pisu za sracky, ked sa im to nepaci![]()
a navyse pochybujem ze takto bude vyzerat nova 6, je to len concept
najkrajsia sestka je ta co sa robila 1976-98ty si myslis nieco ine, a nech, je mi to jedno, kecame , o tom to tu je
a ak nejky designer chce lepsie obrazky pre inspiraciu, aby vyhovel zelovi, tak tu: http://seriouswheels.com/cars/2010/top- ... -Coupe.htm
Zelo ZH napísal:Brasko mas pravdu.... UPLNU... a toto je jeden z dovodou preco uz nechodim na toto pojebane forum.... lebo je tu milion majstrov sveta, ale len za klavesnicou...potom pride na zraz a hanbi sa predstavit!!!
Chlapci vyvoj nezastavite... ani co sa dizajnu tyka ani techniky.... a tych co tu pisu ake je to hnusne to moc trapit nemusi, lebo si ho v zivote nekupia... mozno za 15 rokov.... BMW to auto nerobilo pre vas, kecalov spoza monitora, ale pre kategoriu ludi co sa neodbavuju na fore, ale makaju a kupia si ho.... Pre takych su tieto nove auta.... ked sa niekomu paci E30 tak prosim nech si ju necha, nikto mu ju nebere.. ja osobne tiez milujem svoju E24 a E34, ale nikdy by som si nedovolil napisat ze toto je zly smer, ktorim sa BMW ubera.... asi pre ten zly smer minuli rok ako jedina premiova znacka mala narast v predaji, vsak? alebo vseobecne na svete stale rastie percento v predaji BMW.... asi preto ze sa uberaju zlym smerom.....
Ked to tu tak sledujem tak kazde jedno nove auto je tu najskor opicovane a ked ho uvidite na autosalone tak sa idete pojebat.... s kazdym to tak bolo.... kazde sa tu najskor opicovalo ake je hnusne a teraz ho pouzivate ako referenciu v porovnavani s novimi... ake je to predosle na ktore sa picovalo donedavna zrazu nadherne, ked vinde novsi model, vsak?
Je to tu uz vazne ubohe a myslim ze tento prispevok je jeden z mojich poslednych na tomto fore plnom trapkov a chudakov... kde su tie casi ked to tu stalo za to...a hlavne ked ludia tu na fore stali za to.... nenavratne v PIČI
Zelo ZH napísal:Je to tu uz vazne ubohe a myslim ze tento prispevok je jeden z mojich poslednych na tomto fore plnom trapkov a chudakov... kde su tie casi ked to tu stalo za to...a hlavne ked ludia tu na fore stali za to.... nenavratne v PIČI