toto sa mi fest nepaci to pred tym co bolo bolo krajsie a co mali robyt to nowe co sa robyli VT aj tu na fore to bolo bolo ozaj krasne .....ale toto jedine co je na tom pekne je intoš inak sa mi to nepaaaci fuj ! je to take spuchnute secko styl ala peugeot-žabožrut ako spominal kolega ja hovorim nie nepaci sa mi to ale niekomu mozno hej
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
Bang a Olufsen konečne BMW a poriadna značka repro interiér je ako sa patrí na 6er , vynimocny a luxusny . predok je trocha co ja viem nie az tak dotiahnutý
podla mna sa im tento model vobec nevidaril... aspon co sa tyka zadnej karoserie.. svetla to ma okopirovane od skody superb, avsak dali do nich nieco z X6.. od takeho giganta by som cakal lepsi napad a nie len tak akosi "ukradnut" uz spraveny napad... ostatok berem je to fajn auto ale ten zadok je fakt hnusny... ovela krajsia je "stara" 6ka C...