... všetko o BMW ...
Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1
Bikemann napísal:caute, mam auto v servise, a typek vravy ze treba doliat olej do serva, pytam sa aky tam pojde on ze ide tam taky cerveny.. je to ok? alebo mam radsej ist kupit daky specialny pre bmw??? lebo nepotrebnujem aby mi tam dal daco na p.. asi jak ked mi povedal ze sak do chladica ide G12 cervena ja ze urcite ne ide tam zeleno-modra G11 myslim, a on na mna kukal ja puk:D ...diikkk
Slavo123 napísal:chlapci ja by som vam neradil menit oleje ci uz v diferaku serve prevodovke a pod. tam su dozivotne oleje a ked tak staci len doliat.... oni vedia v BMW preco to nemenit... ja som menil v serve a servo odislo kamarat v diferaku a ten odisiel. cize pozor na to!. on tam je dobry taky aky tam je.
gomez89 napísal:tak dnes som kupil olej castrol TQ dextron 3 ATF-ko,cca 9€.nemenil som ho cely sice,nevypustil som cely system.trebalo akurat len doliat trocha.tak zasiel som do lekarne,kupil jednu striekacku 20ml a vytahal som vsetok olej z nadrzky a dolial som tam novy.musim povedat,ze ten stary vyzeral sice cerveno,ale bol riedky ako voda.podla toho usudzujem,ze nemyslim si,ze tie oleje su dozivotne,nic nie je na veky,a neverim,ze riedky olej je pre cerpadlo lepsi,ako husty cerstvucky![]()
gomez89 napísal:neee,len som vytahal stary..ale nestartoval som ho,len som dolial novy..
R0nnIe napísal:Ja som mal 3x E36 a zo vsetkych tiekol olej po hadiciach z nadrzky na servo. Mate taku skusenost aj vy?